Blog Piele Tapiterie Piele naturală tapițerie – Alege modelul potrivit pentru canapeua ta

Piele naturală tapițerie – Alege modelul potrivit pentru canapeua ta

Dorești ca mobilierul sau canapelele din localul tău să contribuie la realizarea unui design elegant? Comandă piele naturală pentru tapițerie și vei reuși să surprinzi creezi un stil rafinat în restaurantul sau hotelul tău. Compania noastră este importator de piele naturală pentru tapițerie canapele de origine italiană, disponibilă la comandă în peste 450 de culori, la prețuri de producator. Acestea sunt destinate în special domeniului HoReCa pentru restaurante, hoteluri, pensiuni sau cafenele. Comandă piele naturală pentru tapițerie!

Piele naturală pentru tapițerie canapele

Pentru a avea o canapea frumoasă, care să atragă atenția încă de la prima privire, poți alege o piele naturală pentru tapițerie canapele. Poate fi comandată în diferite culori și dimensiune, în funcție de dorința fiecărui client. Cu ajutorul acesteia vei reuși să creezi un decor frumos, care să fie admirat de orice persoană.

Pielea naturală pentru tapițerie canapele poate fi folosită, totodată, și pentru scaune, fotolii sau mobila. Piele naturală la metru Pe site-ul nostru ai posibilitatea să achiziționezi piele naturală la metru, la prețuri cuprinse între 39 - 79 euro metru pătrat. Pielea naturală este considerată de foarte multă lume ca fiind un material de lux , deoarece prețul acestuia este mai ridicat în comparație cu celelalte tipuri de piele, iar fabricarea sa necesită o abilitate specială.

Prin această modalitate de achiziționare, la metru, îți poți lua strict cât ai nevoie, fără să plătești ados și să îți rămână material pe care să nu ai unde să-l folosești. Comandă piele naturală la metru și tapițează canapelele/scaunele din restaurantul/hotelul tău!

Piele naturală preț

Prețul pentru pielea naturală diferă de la model la model și depinde de dimensiunea pe care dorești să o achiziționezi. În general, acesta variază între 39 și 79 de euro la dimensiunea de 3,8-5,2 metri pătrați / bucată. Colecția noastră cuprinde 500 de modele de piele naturală în peste 450 de culori.

Piele naturală tapițerie – achiziționează materiale calitative și rezistente Dacă îți dorești ca scaunele, canapelele sau mobila din restaurant/hotel să reziste o perioadă îndelungată de timp, cumpără piele naturală pentru tapițerie de cea mai înaltă calitate.

Specialiștii Niky Decor te vor îndruma spre alegerea cea mai potrivită în ceea ce privește tapițarea mobilierului. Comandă piele naturală pentru tapițerie și bucură-te de confort și calitate!

Solutii pentru amenajari si decoratiuni interioare cu canapele clasice pentru case, vile sau apartamente oferite de importatorul Mobila Italia de la cele mai renumite branduri italiene.