Blog Piele naturala tapiterie De ce sa alegi piele naturala de bovina pentru canapele?

De ce sa alegi piele naturala de bovina pentru canapele?

Colectia Vogue din gama italiana de piele naturala de bovina, marca Mastrotto prezinta 51 de culori de piele naturala pentru tapiterii. Incepand de la nuante calde de pastel pana la cele mai inchise sau mai vibrante tonuri, colectia Vogue este recomandata de Niky Decor pentru tapitarea mobilierului dintr-un spatiu rezidential sau comercial.

Colectia Vogue reprezinta alegeri multiple din punct de vedere cromatic, culorile acestei colectii de piele naturala fiind variate si extrem de utilizabile in orice tip de imobil, fie public sau privat. Niky Decor importa colectii de piele naturala de bovina in Romania de multi ani, gama italiana Mastrotto find extrem de apreciata in randul clientilor care recurg la tapiterii de calitate privind piesele de mobilier. Avand piei cu o grosime de 1.2-1.4 mm, colectia Vogue are atat nuante noi disponibile de vanzare pe stoc cat si culori clasice.

Daca va intereseaza colectia Vogue din gama Mastrotto pentru tapitarea fotoliilor, canapelelor, scaunelor sau chiar a banchetelor dintr-un restaurant sau o cafenea, luati legatura cu importatorul autorizat Niky Decor pentru informatii suplimentare privind achizitionarea acestor produse. Pretul colectiilor de piele naturala de bovina este la metru patrat si variaza in functie de colectia pe care clientul o alege. Producatorul Mastrotto lanseaza constant colectii si culori noi de vanzare, astfel interesul clientul este mereu stimulat. Tocmai pentru ca tine cont de trendurile actuale si moderne in materie de culori si nuante, Mastrotto aduce un suflu nou cu fiecare colectie lansata.

Alege sa tapitezi piesele de mobilier clasic dintr-un apartament, o vila sau chiar un local public comandand gama italiana Mastratto care ofera piei naturale de bovina cu rezistenta mare la uzura si care necesita intretinere minimala. Niky Decor importa colectia Vogue cat si oricare alta colectie, marca Mastrotto la cerere, cu livrare directa in toate orase din Romania.