Blog Piele Tapiterie Piele Naturala Pentru Tapiterie Canapele – Tipuri De Piele Pentru Spatiile Rezidentiale Si Comerciale

Piele Naturala Pentru Tapiterie Canapele – Tipuri De Piele Pentru Spatiile Rezidentiale Si Comerciale

Tapiteria poate aduce schimbari vizuale pozitive in cadrul incaperilor. Pentru realizarea tapiteriei pot fi folosite diferite tipuri de materiale, sintetice sau naturale. Acest articol isi focuseaza atentia doar asupra pielii naturale.

Exista numeroase tipuri de piele naturala pentru tapiteria canapelelor sau pentru alte piese de mobilier similare in cadrul ofertei Niky Decor. Oferim o multitudine de modele ce pot fi folosite pentru diverse stiluri de design interior.

Care sunt avantajele pielii naturale pentru tapiteria canapelelor sau a altor piese de mobilier similare?

Pielea naturala dispune de o serie de caracteristici avantajoase atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere practic.

Placuta la atingere

O canapea trebuie sa indeplineasca rolul pentru care a fost creata. Pe langa burete, tapiteria determina la randul ei confortul resimtit de persoanele care vor folosi canapeaua. Pielea naturala are o suprafata neteda si moale, lipsita de asperitati. Astfel poate fi impiedicata retinerea a prea mult praf si poate fi favorizata curatarea cu usurinta a tapiteriei.

Aspect Elegant

Pielea naturala are un aspect elegant care se abate de la formatul vizual uniform. Aceasta caracteristica este un favorabila pentru integrarea pielii naturale in cadrul unui ambient elegant, clasic, modernist, eclectic etc. Desigur, persoana care realizeaza design-ul va alege unde va fi integrata pielea. Noi doar am enumerat cateva tipuri de design interior, posibilitatile sunt mult mai numeroase de atat.

Piele naturala pentru tapiterie canapele Atlantic 514 marrone
Piele naturala pentru tapiterie canapele Atlantic 515 giallo

O Textura Bogata

Indiferent ca angajezi un designer profesionist sau realizezi chiar tu design-ul unei anumite incaperi, pielea naturala iti ofera mai multa libertate prin intermediul texturii sale deosebite. Aspectul natural al pielii naturale este un element care ar putea imbogati modul in care arata ambientul ce se doreste a fi modificat sau realizat de la zero.

De ce Niky Decor?

Punem in evidenta in randurile urmatoare plusurile unei eventuale colaborari cu echipa noastra in cazul in care sunt dorite modele de piele pentru tapiterie canapele. Ultimul beneficiu este valabil pentru mai toate produsele din cadrul ofertei noastre.

Multiple Texturi – Niky Decor iti pune la dispozitie o gama larga de modele de piele de mobilier, diferentiate intre prin intermediul texturilor. Alegem sa diversificam oferta noastra pentru a acoperi nevoile cat mai multor persoane aflate in cautarea unei sau unor tapiterii potrivite pentru nevoile lor.

Culori Diverse – Pielea colorata poate aduce schimbari pozitive asupra ambientului unde va fi amplasata canapeaua sau piesa de mobilier. Iti oferim o paleta larga de culori pentru a ne asigura ca dispui de numeroase posibilitati pentru a adapta aspectul vizual al piesei de mobilier la cerintele unui anumit spatiu.

Atenti la Nevoile Tale – Dorim sa ne ajutam clientii sau eventualii clientii oferindu-le diverse solutii, plecand de la nevoile lor. Astfel, daca ai nevoie de o anumita textura sau de o anumita culoare, noi iti putem oferi numeroase exemple de piele naturala care ar putea fi apropiate de ceea ce doresti tu. In plus, iti putem sugera si alte produse de care te poti folosi pentru realizarea sau desavarsirea aspectului unui spatiu comercial sau a unuia rezidential.

Care este stilul de amenajare potrivit acestor modele de piele naturala?

Modelele pot deveni parte a numeroase stiluri de design interior(modern, clasic, eclectic). Desigur, ele pot fi folosite pentru mai multe stiluri, noi doar am oferit cateva exemple. Aspectul simplu si elegant al modelelor din piele favorizeaza integrarea acestora in cadrul a diferite tipuri de ambiente.

Paleta larga de culori propusa de Niky Decor poate fi de folos designerilor, culorile variind de la cele deschise pana la cele inchise. De multe ori culorile deschise sunt alese pentru un plus de luminozitate. Cele inchise, mai apropiate de negru, pot sublinia prin contrast prezenta altor obiecte din spatiul respectiv.

Cine va realiza tapiteria?

Niky Decor pune la dispozitia celor interesati in a cumpara diverse tipuri de piele naturala, insa o colaborare cu noi nu presupune si realizarea tapiteriei pentru canapeaua sau mobilierul tau.

Pielea pentru mobilier se vinde la metru patrat, preturile variind in functie de model si grosime. Atunci cand ne contactati prin intermediul formularului va trebui sa specifici si denumirea colectiei pentru care optezi. Modelele din diferite colectii pot fi destul de similare, de aceea este important sa fie specificata colectia si modelul dorit pentru a ne asigura ca nevoile tale vor fi acoperite.

Pot fi folosite aceste modele si pentru alte tipuri de mobilier?

Desigur, modelele existente in cadrul ofertei noastre pot fi folosite pentru canapele, fotolii, scaune, paturi si alte tipuri de mobilier. Noi iti putem oferi numeroase tipuri de piele naturala pe care sa le folosesti pentru a schimba infatisarea unei piese de mobilier uzate sau pentru a finisa componenta functionala si estetica a unei piese de mobilier construite de la zero.

Modelele de piele de vanzare de pe site-ul nostru sunt de obicei folosite pentru mobilierul destinat statului jos atat in cadrul unui ambient rezidential, cat si a unuia comercial. Insa, esti liber sa le folosesti asa cum iti doresti.

Ce piele naturala pentru tapiteria canapelelor si a altor piese de mobilier similare este potrivita pentru nevoile tale?

Dorim sa iti usuram sarcina de cautarea a unui tip de piele naturala adaptata dorintelor tale. Iti prezentam doua puncte de plecare care te-ar putea ajuta in acest sens. Urmatoarele informatii sunt gandite prin prisma experientei noastre si sunt subiective. Cel mai probabil exista multe alte criterii de care sa tii cont in cazul in care cauti modele de piele naturala pentru tapiteria canapelelor sau a altor tipuri similare de mobilier. Decizia de a alege un anumit criteriu si implicit un anumit model de piele naturala iti apartine.

Textura poate schimba foarte mult modul in care arata o anumita incapere, in special atunci cand ambientul lasa impresia unui loc uniform, lipsit de variatii vizuale. O piele naturala pentru tapiteria pieselor de mobilier cu o textura bogata poate imbunatati estetic un decor minimalist.

Dincolo de textura, culoarea este un factor pe care ai putea sa il ai in vedere atunci cand aduci modificari sau realizezi un design interior cu totul nou. Dispunem de o paleta generoasa de culori, de la nuante deschise pana la cele inchise. Culorile mai deschise pot evoca pozitivitate, iar cele inchise pot aduce un plus de eleganta ambientului.

Daca doresti mai multe informatii legate de aceste modele sau mai multe detalii cu privire la alte produse existente in cadrul ofertei noastre, ne poti contacta prin intermediul formularului de pe site.