Fete de Masa Teflonate restaurant, Fata de Masa Impermeabila

Executam la comanda fete de masa teflonate horeca din bumbac, damasc satinat alb la preturi de producator. Fete de masa rotunde restaurant, evenimente cu diametru 330 -360 cm.

CITESTE TOT

CUMPARA FATA DE MASA TEFLONATA PENTRU HOTEL DIN BUMBAC. FURNIZOR FETE DE MASA REZISTENTE LA MURDARIE LA PRETURI DE PRODUCATOR. MATERIALE TEXTILE DIVERSE DE LA BUMBAC, DAMASC SAU SATEN.

Fete de masa teflonate Cordoba

Care sunt celelalte motive pentru care ar trebui să ai fețe de masă impermeabile în restaurant:

• Confecționăm fețe de masă impermeabile din diferite materiale textile, cum sunt bumbacul teflonat sau damascul teflonat pentru restaurante, hoteluri și pensiuni;

• Materialele folosite în realizarea acestora sunt calitative, iar culorile nu se decolorează în urma spălării repetate;

Fete de masa teflonate Carmen

• Fețele de masă impermeabile sunt rezistente la pete și murdărie, se calcă ușor și se spală în mașina de spălat până la 40 de grade;

• Ai la dispoziție o gamă largă de culori și dimensiuni, în acest fel îți poți alege produsul potrivit stilului din restaurantul tău;

Fete de masa teflonate Malorca

• Oferim prețuri corecte, în raport cu calitatea produselor;

Fete de masa teflonate HoReCa

• Fețele de masă impermeabile se fac pe bază de comandă, iar termenul de execuție și livrarea durează între 10-15 zile de la data comenzii. Livrările se fac prin Curierat rapid oriunde în România și UE.

Fețe de masă anti pată

Compania noastră furnizează numeroase tipuri de fețe de masă anti pată care nu trebuie să lipsească din restaurante sau cafenele. Acestea sunt de o calitate superioară și sunt confecționate dintr-un material teflonat care are un timp de absorbție a lichidului mai îndelungat decât fețele de masă normale.

Bumbac teflonat pret

Altfel spus, timpul în care se formează pata este mai mare, permițându-ți să previi formarea acesteia și să ștergi rapid fața de masă. Întreținerea feței de masă anti pată este ușoară, fiind necesar doar un burete, un șervețel sau o lavetă umedă pentru îndepărtarea lichidului, și nu neapărat spălarea la mașina de spălat. Iată tipurile de fețe de masă anti pată pe care le producem:

Fețe de masă bumbac teflonat

Folosind fețe de masă din bumbac teflonat vei reuși să realizezi un design plăcut, dar și să scapi de stresul pe care ți-l poate aduce o pată sau o murdărie de la mâncare. Aceasta este ideală pentru orice tip de eveniment și îți asigură curățare rapidă și călcare ușoară. Comandă fețe de masă din bumbac teflonat!

Fețe de masă damasc teflonat

Fețele de masă din damasc teflonat vor fi întotdeauna o alegere bună, mai ales pentru că îmbină două funcționalități importante: contribuie la crearea unui design elegant și sunt rezistente la murdărie. Astfel, cu ajutorul acestora vei reuși să oferi restaurantului tău un stil aparte, care să atragă privirea clienților. Vezi întreaga colecție de fețe de masă din damasc teflonat.

Fețe de masă rotunde teflonate

Atunci când alegi articolele textile pentru restaurantul tău trebuie să o faci în funcție de forma mesei. Astfel, dacă acestea sunt rotunde, ai nevoie de fețe de masă rotunde teflonate, pentru a fi potrivite stilului acestuia și pentru a evita pătarea cu lichide sau mâncare.

Materiale textile impermeabile profesionale

Apariția petelor sau murdăriei pe fețele de masă este inevitabilă în domeniul HoReCa, indiferent despre ce fel de business vorbim, restaurant, cafenea, hotel sau pensiune. Comandă fețe de masă rezistente la murdărie și fii relaxat/ă atunci când vine vorba de întreținerea acestora.

Cumpără fețe de masă rezistente la murdărie și scapă de griji