Fete de masa bumbac pentru Restaurant

Ați decis să actualizați interiorul restaurantului dvs. cu textile de masă și nu știți la ce ar trebui să acordați atenție pentru a nu vă confunda cu imensa varietate de textile? Atunci ai ajuns la locul potrivit. Specialiștii firmei noastre vă vor ajuta în mod profesionist să faceți alegerea cu privire la acele produse și țesături care sunt potrivite pentru unitatea dvs., fără a plăti în plus bani suplimentari. La ce ar trebui să fii atent atunci când alegi fețe de masă pentru restaurante?

Culoare și model fete de masa bumbac

Dacă tocmai deschideți un restaurant și nu aveți încă textile, puteți alege orice țesătură care vă place și care să arate armonios în interiorul restaurantului dvs. Dacă decideți să cumpărați fețe de masă noi față de cele existente, atunci trebuie să încercați să selectați țesăturile nu numai în culori și modele, ci și în compoziție, textură și formă. Compoziția țesăturii - Un factor foarte important la care trebuie să acordați o atenție deosebită. La urma urmei, va depinde de compoziția țesăturii cum se va comporta produsul în timpul funcționării și cât timp vă va servi. Țesăturile textile de masă pot fi împărțite în trei grupe principale:

Țesături naturale din bumbac

Bumbacul este o țesătură foarte practică și populară pentru producerea lenjeriei de masă. Avantajele bumbacului includ higroscopicitatea sa bună, absoarbe bine umezeala. Șervețelele din bumbac 100% nu vor păta niciodată sosul rămas pe față de masa. Lenjeria de masă realizată din această țesătură este ușor de călcat, dacă este necesar, poate fi spălată la temperaturi de până la 90 C. Durata sa de viață este mai mare decât cea a inului și în funcție de frecvența de funcționare, variază de la trei luni la un an și jumătate. Fata de masa din bumbac arata bogat si impresionant. Dezavantajele acestei țesături includ contracția ridicată.