Lenjerii de Pat Hotel - Producator Lenjerie Hoteliera

Lenjerii de pat din bumbac din gama dotari hoteliere. Suntem producatori de lenjerie de pat din bumbac pentru Hoteluri si Pensiuni. Comercializam lenjerii de pat din bumbac 100% natural. Lenjerii de pat albe horeca pentru hoteluri preturi de producator.

Lenjerii de Pat Hotel

Lenjerii de Pat Hotel. Cearșaf de pat din damasc satinat camere hoteluri de lux. Seturi horeca din bumbac, percale, ranforce. Nikydecor, Producator Textile Hoteliere.

COMANDĂ ACUM SET LENJERIE DE PAT DIN BUMBAC. ALEGE DIN GAMA DIVERSĂ CU MODELE DE LENJERII DE PAT LA COMANDA. VEZI OFERTELE DE PREȚ LA CEARȘAFURI DE PAT ALBE DIN DAMASC. TEXTURI NATURALE PLĂCUTE LA ATINGERE. LIVRARE GARANTATĂ NIKYDECOR.RO SETUL DE LENJERII HORECA CONTINE CEARSAF DE PAT, CEARSAF DE PILOTA, FATA DE PERNA. LENJERIE DE PAT DIN BUMBAC SI DAMASC PENTRU HOTELURI SI PENSIUNI. OFERTA NOASTRA CUPRINDE LENJERIE DE PAT SIMPLA DIN BUMBAC ALB SI DAMASC IN DUNGI DESTINATE HOTELURILOR DE 3 SI 4 STELE.

Lenjerie de pat bumbac – amenajează camerele din hotel cu finețe

Micile detalii au făcut întotdeauna diferența dintre un hotel clasic și unul premium, mai ales prin amenajarea camerelor cu lenjerii de pat din bumbac. Dacă îți dorești să scoți în evidență stilul elegant și rafinat al hotelului pe care-l deții, articolele textile sunt varianta potrivită pentru acest lucru. Suntem o firmă producătoare de lenjerii de pat din bumbac, lenjerie din damasc, fețe de masă albe pentru hotel si alte materiale textile profesionale în diferite culori și dimensiuni. Articolele textile sunt necesare în industria HoReCa pentru a atrage clienții și a crea un decor impresionant, cu bun gust. Achiziționează lenjerii de pat din bumbac și amenajează camerele din hotel cu finețe!

Motivul pentru care ar trebui să comanzi de la producător de lenjerii hoteliere

Pentru a te asigura că produsele sunt calitative și rezistă o perioadă lungă de timp, este recomandat să le achiziționezi de la un producător de lenjerii de pat serios și prompt. Fiindcă pe piață există o mulțime de astfel de articole, trebuie să știi exact ce fel de produse cumperi și dacă compania respectivă oferă garanția acestora.

Modele lenjerii albe bumbac

Care sunt principalele motive pentru care ar trebui să comanzi de la un producător de lenjerii de pat:

• Avem o experiență vastă în confecționarea și comercializarea lenjeriilor de pat pentru hotel, fețelor de masă sau tapițeriei pentru canapele;

• Lenjeriile de pat pentru hotel rezistă la spălări repetate și nu se degradează sau decolorează;

• Ai posibilitatea să-ți alegi modelul potrivit, datorită gamei variate de culori și dimensiuni pe care o punem la dispoziție;

Beneficii lenjerie de pat hotel Niky Decor

• Atunci când achiziționezi direct de la un producător de lenjerii de pat, beneficiezi de prețuri reduse și ai garanția calității produsului;

• Lenjeriile de pat pentru hotel se fac pe bază de comandă și pot fi livrate oriunde în țară;

• Consilierii noștri îți stau la dispoziție cu sfaturi și recomandări pentru a alege o lenjerie de pat pentru hotel potrivită stilului acestuia.

Lenjerii albe pentru hotel

Este important ca atunci când trebuie să cumperi lenjerii de pat pentru hotel să ai la dispoziție mai multe modele, dimensiuni sau materiale din care să poți alege. La Niky Decor vei găsi diverse tipuri de lenjerii de pat, din damasc sau bumbac 100% natural, în dungi sau simple. Seturile cu lenjerii din bumbac conțin cearceaf de pat, cearceaf de pilotă și față de pernă. Articolele textile sunt destinate hotelurilor și pensiunilor de 4 și 5 stele. 

Horeca lenjerii bumbac

Dacă stilul camerelor din hotelul tău este unul clasic, atunci lenjeriile de pat albe se potrivesc perfect în amenajarea acestora. Acestea vor da o notă de eleganță și vor surprinde clienții prin naturalețea spațiului. Comandă lenjerii de pat albe de la Niky Decor!

Material bumbac natural

Pentru amenajarea patului poți opta chiar și pentru lenjerii de pat simple. Acestea vor fi apreciate datorită simplității și modului în care pun în valoare camera din punct de vedere estetic. În plus, lenjeriile de pat simple sunt confecționate din materiale rezistente, care în urma spălării nu se îngustează sau decolorează. Totodată, dimensiunea acestora poate fi standard, pentru pat single, dublu sau pe dimensiuni speciale în funcție de cerințele fiecărui client. Achiziționează lenjerii de pat simple!

Lenjerii bumbac în dungi

Moderne și ușor de integrat în orice tip de decor, lenjeriile de pat în dungi sunt ideale pentru amenajarea paturilor din camerele de hotel. Fie că alegi dungi mari sau mici, articolele textile se încadrează perfect într-o cameră modernă alături de alte accesorii decorative. Alege să impresionezi prin lenjerii de pat în dungi!

Lenjerii hotel – comandă articole textile pentru a avea un hotel modern

DACĂ ÎȚI DOREȘTI SĂ FII ÎN TREND ȘI SĂ SCOȚI ÎN EVIDENȚĂ STILUL HOTELULUI TĂU, ALEGE SĂ AMENAJEZI PATURILE DIN CAMERE CU LENJERII PENTRU HOTEL SPECIAL CONCEPUTE PENTRU INDUSTRIA HORECA. NIKYDECOR ÎȚI PUNE LA DISPOZIȚIE DIVERSE TIPURI DE ARTICOLE TEXTILE PE CARE LE POȚI ALEGE DUPĂ PREFERINȚELE ȘI GUSTURILE TALE. CREEAZĂ UN DECOR DEMN DE ADMIRAT ȘI FOTOGRAFIAT CU LENJERII PENTRU HOTEL! INAINTE DE A PLASA O COMANDA SOLICITA CATALOGUL ONLINE CU INFORMATII DESPRE TIPURILE DE MATERIALE DOSPONIBILE PENTRU FABRICARE LENJERII DE PAT. TESATURILE SUNT DE MAI MULTE TIPURI SI DIMENSIUNI, DE LA DAMASC IN DUNGI LA BUMBAC 100% PERCALE SAU RANFORCE ALB. DIMENSIUNILE POT FI STANDARD PENTRU PAT SINGLE SAU DUBLU DAR SI LA COMANDA PENTRU PAT KING SIZE / MATRIMONIAL DE PESTE 200 CM LATIME. SETUL CONTINE CEARSAF DE PAT/PILOTA SI 2 FETE DE PERNA.

LENJERII HOTELIERE ALBE