Blog Piele Tapiterie Despre Pielea de Bovina: ce este și cum este fabricată?

Despre Pielea de Bovina: ce este și cum este fabricată?

Pielea de bovină este un material obținut din pielea de vacă sau de taur. Este unul dintre cele mai comune și durabile materiale utilizate pentru fabricarea articolelor din piele, inclusiv îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și tapiterie. Iată câteva informații despre pielea de bovină și modul în care este fabricată:

Tipuri piele de bovină: Există mai multe tipuri de piele de bovină, în funcție de procesul de prelucrare și utilizarea ulterioară. Iată câteva exemple:

a. Piele top grain: Este stratul superior al pielii de bovină și este cunoscut pentru aspectul său natural și durabilitate. Acest tip de piele poate fi lustruit sau lăsat cu o textură naturală.

b. Piele divizată: Este stratul inferior al pielii, care este divizat de la stratul superior. Deși mai puțin durabilă decât pielea top grain, este adesea mai accesibilă.

c. Piele sărată: Pielea este conservată cu sare pentru a evita putrefacția înainte de a fi prelucrată.

Utilizările pielii de bovină: Pielea de bovină este utilizată pentru o gamă largă de produse, inclusiv:

a. Îmbrăcăminte: Jachete, pantaloni, fuste, și alte articole de îmbrăcăminte.

b. Încălțăminte: Pantofi, cizme și sandale.

c. Accesorii: Genți, curele, portofele și alte accesorii de modă.

d. Tapiterie: Tapiteria de mobilier, cum ar fi canapelele, fotoliile și scaunele.

e. Articole de călătorie: Genți de călătorie, valize și alte accesorii de călătorie.

Pielea de bovină este apreciată pentru durabilitatea și versatilitatea sa, fiind un material de înaltă calitate care poate rezista ani de zile cu întreținere adecvată. Cu toate acestea, este important să cumpărați de la furnizori de încredere și să întrețineți produsele din piele pentru a le menține în stare bună de conservare și pentru a le prelungi durata de viață.