Blog Materiale stofa tapiterie Avantajele țesăturii pentru tapițerie impermeabilă

Avantajele țesăturii pentru tapițerie impermeabilă

Fără excepție, fiecare casă are mobilier tapițat. El este cel care ajută la crearea unui interior confortabil. Dar utilizarea activă zilnică a suprafeței poate aduce o mulțime de probleme asociate îngrijirii zilnice pentru a menține curățenia. Cu toate acestea, industria mobilei nu stă pe loc. Dezvoltarea tehnologiilor inovatoare a făcut posibilă îmbunătățirea caracteristicilor țesăturilor de mobilier utilizate pentru decorarea mobilierului. De exemplu, țesăturile hidrofuge ajută la rezolvarea permanentă a problemei pătrunderii profunde a lichidului în tapițerie.

Avantajele țesăturilor hidrofuge

Impregnarea specială din teflon nu afectează estetica aspectului unei tesaturi. Acest procedeu face materialul rezistent la umiditate și la efectele negative ale radiațiilor ultraviolete. Un beneficiu suplimentar este performanța îmbunătățită a țesăturii. Atunci când decorați mobilierul, experții recomandă utilizarea unei țesături hidrofuge, deoarece are următoarele proprietăți: nu sunt predispuse la absorbția umezelii. Lichidul rămâne la suprafață, ceea ce facilitează îndepărtarea acestuia cu un șervețel sau o laveta. Garantează ușurința întreținerii. Pentru a menține curățenia, este suficient să ștergeți suprafața tapițeriei cu un burete moale. Acoperire anti-vandal suplimentară. Oferă protecție împotriva deteriorării cauzate de dinții sau ghearele animalelor de companie. Versatilitate de utilizare. Potrivit atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior (de exemplu, pe terasa unei case). Securitate. Țesăturile impermeabile au o impregnare ecologică care nu provoacă dezvoltarea reacțiilor alergice și este potrivită pentru copii.

Stofa tapiterie canapele pentru exterior impermeabila
Material tapiterie canapele impermeabil VIGORE

Țesătura impermeabilă poate proteja produsul de băutura vărsată accidental (suc, apă, ceai, compot), de urmele de pixuri și orice altă contaminare. Este ușor de întreținut, iar indicatorul său de rezistență la uzură garantează o durată lungă de viață fără a pierde calitățile tehnice și estetice.

Varietate de țesături impermeabile

Acoperirile hidrofuge pentru mobilier sunt iubite de cumpărători datorită unui număr de proprietăți pozitive, precum și posibilității de utilizare a acestora acasă și în aer liber. Printre cele mai frecvent utilizate tipuri de aceste țesături, următoarele sunt deosebit de populare: microfibra este un material de tapiterie rezistent la uzură și hipoalergenic cu o suprafață moale; velur - durabil și moale, potrivit pentru interioare luxoase; piele de căprioară este un material practic și durabil care poate conferi oricărui mobilier de lux un aspect nobil; piele ecologică - opțiune de tapițerie de înaltă rezistență și rezistentă la uzură; jacquard este o țesătură densă, rezistentă la deformarea externă.

Cea mai bună colecție de țesături impermeabile de la Niky Decor

În magazinul nostru online, fiecare client se poate familiariza cu catalogul țesăturilor de calitate superioară pe care le comercializăm la un preț rezonabil. Cooperarea cu cei mai buni furnizori din Spania, Germania, Italia și Polonia ne permite să diversificam sortimentul cu materiale de înaltă calitate pentru tapițerie canapele moderne si mobilier. Din catalogul nostru puteți alege orice textură și culoare de tapiterie potrivite pentru fiecare interior specific.

Magazin materiale tapiterie online

Magazinul online Niky Decor oferă cele mai favorabile condiții pentru cumpărături: o gamă largă de produse: de la țesături de mobilier la accesorii de înaltă calitate; preturi optime, disponibilitate oferte promotionale; capacitatea de a plasa comenzi online fără limite de timp; prelucrarea promptă a comenzilor.

Oferim livrare în toată Romania, precum și posibilitatea de auto-ridicare pentru clientii din Constanta. Încercăm să găsim o abordare individuală a fiecărui client și să îl facem mulțumit de achiziție și servicii. Este ușor să cumpărați materialul impermeabil necesar: adăugați materialul selectat, indicați modelul si codul de culoare și completați informațiile de contact.