Blog Piele Tapiterie Vezi noua colectie de piele naturala pentru tapiterie

Vezi noua colectie de piele naturala pentru tapiterie

In trecerea timpului, nu doar oamenii imbatranesc ci si lucrurile din jurul nostru. Astfel deseori, atunci cand intram intr-o camera vom observa un val de monotonie care-i acopera frumusetea, stralucirea si eleganta de altadata. Si atunci ce facem? Ne schimbam tot mobilierul, canapelele, draperiile, culorile din camera si tot ce altadata ne reprezenta? Ce s-ar intampla cu bugetul unui proprietar de hotel care ar trebui sa faca atatea schimbari pentru a aduce un suflu nou afacerii sale?

Ei bine, lucrurile pot sta ceva mai simplu. Si anume, daca dorim sa ridicam valul de monotonie, trebuie doar sa ne punem imaginatia la munca, sa ne intrebam spiritul creativ si dorinta de frumos si apoi sa dam glas tuturor ideilor cu ajutorul unor colectii noi de piele pentru tapiterie. Putem, astfel, sa readucem la viata piese de mobilier dragi noua, oferindu-le o noua infatisare. Una mult mai curata, proaspata, frumoasa, stralucitoare, in pas cu ultimile tendinte si mai ales de toate originala. Astfel partea materiala nu mai trebuie sa sufere din cauza schimabarilor de design care au loc in casa sau de ce nu in afacerea noastra.

Daca imaginatia lasa de dorit, va recomandam sa apelati la o firma specializata precum Niky Decor care nu doar va ofera consultanta in vanzarea acestor tapiterii de piele naturala pentru fotolii si canapele, dar va si ajuta sa gasiti design-ul si aspectul adecvat stilului pentru care doriti sa optati.

Solutii de tapitare cu piele naturala colectia Prescott

Tapitarea unor piese de mobilier precum fotolii, paturi, scaune sau canapele poate fi o alegere usoara cand optati pentru calitatea unui furnizor italian de renume precum Mastrotto. Acest brand italian producator de piele naturala de bovina si numai si-a castigat reputatia pe piata specializata datorita calitatii produselor.

Alege piele de tapitarie din peste 95 de culori

Colectia Prescott este o alegere ideala pentru cei care isi doresc o tapiterie viu colorata cu nuante usor antichizate. Culorile maro, gri sau crem de piele naturala tapiterie de bovina din colectia italiana se pliaza fie pentru niste fotolii clasice, fie pentru niste canapele sau paturi moderne.

Colectia Prescott detine 97 de culori de piele naturala de bovina, grosimea fiind 1.2-1.4 mm, o colectia recomandata atat pentru tapitarea unui spatiu comercial cat si pentru unul rezidential. Daca sunteti proprietarul unui bar sau a unui restaurant si detineti un numar mare de fotolii sau scaune care necesita tapitare, gama de culori din colectia Masttrotto este solutia cea mai la indemana.

Alege din 97 de culori de piele naturala pret la metru

Tapitarea pieselor de mobilier dintr-un spatiu comercial sau rezidential poate schimba in intregime aspectul unei incaperi, fie ca este vorba de un restaurant, o cafenea sau chiar un living, deoarece latura estetica este mult mai pronuntata. Firma specializata Niky Decor propune acest brand italian datorita calitatii procesarii articolelor de piele naturala si rezistentei de lunga durata.

Colectia Prescott de piele naturala de bovina este disponibila spre vanzare pe site-ul producatorului italian Mastrotto sau poate fi comandata prin intermediul importatorului autorizat Niky Decor.

Pretul final se calculeaza per metru patrat, in functie de colectia aleasa din gama Mastratto. Investiti in calitatea unui brand de renume de pe piata de specialitatea si astfel veti avea siguranta unei investitii de lunga durata.