Blog Design Vezi ce solutii ofera specialistii pentru case cu mansarda

Vezi ce solutii ofera specialistii pentru case cu mansarda

Cand se proiecteaza un dormitor pentru o casa, se iau in considerare locatia patului, a noptierelor si a unui dulap mic. Daca mansarda este o zona de relaxare, in ea este asezat un semineu fals, finisandu-i suprafata cu imitatie de caramida. Pentru zona de lucru, va fi gandit un colt, astfel incat biroul sa fie situat cat mai aproape de perete.

Ideea principala a proiectului de design interior case cu mansarda este de a-l face cat mai confortabil si functional, fiind in acelasi timp elegant si modern, mai ales ca spatiul este limitat. Daca este planificata ca o camera pentru copii, sunt scoase proeminentele si colturile ascutite, iar geamurile sunt create astfel incat copiii sa nu poata ajunge la ele.

Solutii de proiectare mansarda

Daca vrei sa dotezi mansarda cu un sistem audio, o parte a peretelui este alocata pentru acesta, completand zona de relaxare cu o canapea italiana sau fotoliu confortabil. In mod ideal, intr-o mansarda profesionistii nu fac un amestec de stiluri.

Servicii de design interior pentru case stil

Conceptul vast Contemporan este folosit nu numai in arta, ci si in stilul arhitectural. Inceputul secolului XX a fost marcat de o expansiune rapida in intreaga lume. La acea vreme, componenta ideologica a noii tendinte corespundea numelui sau. In ciuda perioadei scurte de avant, acest stil a reusit sa lase o mostenire serioasa. Multi oameni sunt in cautarea de servicii de design interior Contemporan pentru casa lor.

Materialele naturale, o paleta delicata de culori naturale pastelate si cenusa, contururi rotunjite netede, motive florale, toate acestea sunt inerente stilului Contemporan. In ciuda faptului ca stilul este foarte popular si considerat modern, isi are originea in secolul al XIX-lea. Are originea in cultura scandinava si germana.

Cu o aparenta simplitate, aceasta tendinta este intruchiparea stilului si elegantei. Incarnarea insasi a stilului necesita materiale de calitate si mobilier de lux italian, si chiar si cele mai minore accesorii ar trebui sa fie luxoase.

Prin urmare, designerii de la Nobili Interior Design respecta cu strictete aceste caracteristici ale stilului costisitor. Proiectarea suprafetei prevede respectarea schemei de culori, cu adaugarea mai multor accesorii care se potrivesc stilului.

Concepte oferite de firmele de design