Blog Design Case si Vile in stil Modern Solutii de Amenajare Interioara

Case si Vile in stil Modern Solutii de Amenajare Interioara

Firma Nobili Interior Design are in portofoliu proiecte de amenajari interioare pentru resedinte private si spatii comerciale. Oferim servicii de amenajari interioare pentru case, vile, apartamente stil clasic, modern cu ofertarea materialelor cuprinse in proiectul de amenajare interioara.

Realizam proiecte de design interior pentru resedinte private si spatii comerciale in Brasov. Traim intr-o realitate plina de reguli. Trebuie sa ne supunem legilor impuse de societate, celor morale si a altor zeci de reguli si legi care uneori ajung sa ne cenzureze dorinta de exprimare. Impotriva lor, importiva clasicului, impotriva tuturor liniile rigide trasate de multe vreme inainte, a luat nastere, la inceputul anilor 1900 curentul cultural si artistic numit modernism. Acesta se manifestat nu doar in arta ci si in realitatea pe care o traim avand ca si scop ruperea oricarei bariere care ne cenzureaza.

Design interior case realizate de echipa noastra de specialisti in stil modern

Modernismul in designul interior case reprezinta in primul rand, o negare a clasicismului. Astfel liniile drepte, culorile fade, seriozitatea si rigiditatea vor disparea, ele fiind inlocuinte de un joc de culori care va impresiona prin vitalitate, veselie si non-conformism, negand monotonia.

Un proiect de design interior casa executat in stil clasic de lux de echipa noastra de designeri . Mintile deschise, inimile tinere, spirtele bogate, vor alege sa-si decoreze livingul in stilul modern. Acesta impune senzatia de spatiu, lumina si buna-dispoztie, exprimate doar printr-un joc de culori care va cuceri orice suflet, incurajandu-l sa se exprime liber.

Pentru a nu da gres in decorarea livingului respectand tendintele modernismului, apeleaza la serviciile unui designer de interior. Acesta iti va asculta dorintele si te va ajuta sa alegi cele mai potrivite culori, sa le imbini astfel incat sa-ti exprime propriile convingeri si sa-ti transforme livingul intr-un spatiu vesel si original.

Puteti accesa si oferta de design interior preturi prezentata pe pagina noastra web. Livingul este spatiu in care ne primim musafirii, locul in care alegem sa vizionam un film alaturi de cei mai buni prieteni si in care ne gasim relaxarea si rasfatul zilnic. Astfel acesta trebuie sa ne imprime starea pe care o cautam si care ne face sa ne simtim impliniti.

Modernistii vor pune accent pe luminozitate si spatiu, de aceea vor alege ca peretii sa fie albi sau colorati in culori deschise. In acelasi timp, vor alege parchet stratificat in culori inchise pentru a creea un contrast elegant.

Pentru unicitate si originalitate vor alege culori vii care sa dea viata carpetelor, unor piese decorative sau draperiilor. Pentru ca gandesc deschis, pentru ca iubesc libertatea, modernistii aleg sa se exprime liber si colorat, transformandu-si locuinta intr-un mod in care domneste bunul gust, veselia, buna dispozitie si dragostea de viata si frumos.