Blog Amenajari Sfaturi amenajari interioare pentru un Living Modern

Sfaturi amenajari interioare pentru un Living Modern

Conceptul de amenajare interioara a unui living modern, presupune imbinarea materialelor, culorilor si a pieselor de mobilier in asa fel incat rezultatul final sa fie o incapere de efect. Reusita unui astfel de proiect de design interior, tine de mana talentata a unor specialisti si de cooperarea beneficiarului. Fiecare idee si concept se realizeaza pornind de la viziunea pe care locatarul apartamentului o are asupra caminului sau.

Asadar, daca vorbim despre un stil modern, designerii de interioare se vor axa pe piese cat mai functionale in cea ce priveste decorul, cu un aer cat mai minimalist. Stilul de decor modern prespune linii simple cu accente si suprafete lucioase, asadar folosirea pieselor de mobilier lucioase, precum un mobilier lucios din mdf este o alegere potrivita.

Acest tip de mobilier Italian se va incadra perfect intr-un living modern, tocmai datorita aspectului si liniilor simple pe care le evoca. Daca va doriti niste corpuri suspendate pe peretii din living, puteti alege sa renuntati la manere si sa optati pentru cele de tip touch. Elemente precum metalul si sticla, vor fi de asemenea introduse in ambianta care se regaseste intr-un living modern. Se poate opta de pilda, pentru o masa de cafea din sticla opaca, aceasta poate fi chiar cu un model interesant daca doriti ceva care sa iasa in evidenta. Puteti chiar merge pe ideea unei mese de cafea in forma de cub chiar. Formele geometrice sunt adesea folosite in stilul modern de design interior.

Metalul poate fi introdus in piesele mici de mobilier, precum scaunele de la masa de dining de pilda. Ca si culori, specialistii in decor interior merg pe ideea unor culori inchise combinate cu unele foarte vibrante. Puteti combina maroul cu un verde foarte deschis, un gri cobalt cu un galben ocru sau chiar negru si bordo.

Te poti consulta cu specialisti in amenajari interioare case

Aceste culori se pot regasi fie in peretii din aceasta incapere, fie in piesele de mobilier sau puteti alege niste mici accente de culoare in schimb. Daca aveti o canapea din piele ecologica, puteti decora cu niste perne pufoase rosii sau turcoaz. Asadar un contrast puternic de culori va scoate cu siguranta livingul in evidenta. La fel puteti proceda cu un covor, perdele, draperii si nu in ultimul rand corpul de iluminat. Chiar si acesta poate fi unul modern cu insertii din metal de pilda.

In cea ce priveste parchetul, alegeti unul de tip stratificat din lemn masiv, marca Kahrs care va garanta durabilitate, datorita materialelor de calitate folosite.

Pe scurt, daca alegeti sa decorati livingul din apartamentul sau casa dumneavoastra in stilul modern, trebuie sa va axati pe functionalitatea acestei incaperi mai intai de toate. Asadar, o mobila bogata in ornamente sau chiar decoratiuni elaborate nu sunt pe placul omului modern.

Formele geometrice, culorile si materialele implementate intr-o astfel de incapere trebuie sa se imbine armonios pentru a reda cat mai fidel stilul modern. Acest stil se adreseaza in special cuplurilor tinere, burlacilor sau oamenilor de cariera, care desi nu petrec mult timp in aceasta incapere, au nevoie ca aceasta sa fie adaptata nevoilor lor.

Cum alegem tablourile pentru un living modern

Alegerea tablourilor pentru un living modern poate fi o experiență creativă și distractivă. Explorează diferite opțiuni și lasă-ți imaginația să zboare pentru a găsi combinația perfectă care să aducă viață și stil în spațiul tău. Înainte de a căuta tablouri, decide asupra unei tematici sau a unui concept pentru livingul tău. Poate fi ceva abstract, cum ar fi culori vibrante sau linii geometrice, sau poți alege un subiect specific, precum peisaje urbane sau natură. Puteti gasi inspiratia perfecta in alegerea de tablouri moderne aici: https://www.galeriaq.ro/403-moderne