Blog Mobila Vezi cele mai frumoase modele de paturi pentru dormitorul tau

Vezi cele mai frumoase modele de paturi pentru dormitorul tau

Dormitorul este acea încăpere din casă unde vrei să simți din plin relaxarea după clipele grele, unde să te odihnești după o zi plină, unde să petreci clipe romantice cu persoana iubită sau unde să te joci cu cei mici. De aceea, amenajarea acestei camere nu trebuie făcută la întâmplare.

Descopera mobila dormitor clasica din Italia

Patul este piesa centrală a camerei, așa că poți petrece mult timp în căutarea celui perfect. Dar stai, avem noi câteva sugestii de paturi matrimoniale, care pot fi perfecte pentru dormitorul tău.

Paturi matrimoniale pentru stilul scandinav

Ai ales stilul scandinav pentru dormitorul tău? Nu e de mirare, pentru că în ultima vreme este ”pe val”, fiind unul foarte apreciat. De aceea, patul matrimonial pentru un dormitor nordic trebuie să fie unul simplu, cu același design minimalist, și evident, să nu ocupe prea mult spațiu. Pentru că avem de a face cu un stil caracterizat prin simplitate și funcționalitate, paturile matrimoniale preferate sunt cele confecționate din lemn.

Stilul clasic de design interior și paturile matrimoniale

Eleganță și stil sunt cele două caracteristici de bază ale stilului clasic, iar paturile matrimoniale trebuie să se încadreze aici. Unul din lemn masiv, de mari dimensiuni, eventual și cu un baldachin, dar obligatoriu cu tăblie mare la capăt, este alegerea perfectă.

Pentru că tot a venit vorba despre perfecțiune, o poți găsi și tu la Nobili Design, unde vei găsi paturi matrimoniale exact pe gustul tău, și care mai se caracterizează și prin unele elemente decorative complexe, precum sculpturile în lemn lucrate manual.

Culori neutre pentru paturi matrimoniale în stil modern

Un dormitor în stil modern? Atunci ai mare atenție la culorile folosite. Cele neutre, gen alb și negru sunt cele cu care nu dai greș niciodată. Aici alegerea materialelor nu este una chiar atât de importantă, de aceea de regulă se optează către piele ecologică și MDF în loc de cea naturală și lemn masiv.

Un pat matrimonial stil modern trebuie să fie unul funcțional, să aibă sertare pentru depozitare, poate chiar și cu ceva elemente futuriste sau high tech. Liniile geometrice sunt cele care fac diferența aici.

Stilul rustic

Ceva mai puțin folosit atunci când vine vorba despre amenajări interioare, stilul rustic are, cu siguranță, farmecul său aparte pe care nimeni nu îl poate contesta.

Paturile matrimoniale perfecte pentru un astfel de stil sunt realizate din lemn masiv sau chiar și lemn forjat. Se merge foarte mult pe culori care amintesc de nuanța pământului, iar dacă vrei un stil rustic cât mai autentic, nu uita de elementele decorative care trebuie să îl întregească.

Ce zici de stilul soho?

Ești o persoană noncoformistă, care cu siguranță nu vrea să fie ”legată” de un stil anume atunci când vine vorba despre amenajările interioare? Atunci ești adeptul stilului soho. Acesta este caracterizat printr-o aglomerare de stiluri diferite, dar care dau un farmec aparte camerei unde este folosit.

Nu uita de confort

Pentru că este vorba despre o piesă de mobilier destinată relaxării și somnului, patul trebuie să fie în primul rând confortabil, și abia apoi putem vorbi despre tendințele vremii de amenajare a mobilei. De asemenea, personalitatea ta poate fi exprimată mai ușor cu ajutorul acestei piese de mobilier, așa că alege ceea ce îți place ție, pentru că tu vei folosi patul, da?

Paturile matrimoniale sunt cele asupra cărora se îndreaptă atenția într-o cameră amenajată într-un astfel de stil, de aceea alegerea lor trebuie făcută cu maximum de responsabilitate. Ai nevoie de un pat cu o structură simplă, din lemn, sau din materiale care amintesc de structura acesteia, dar fără ca patul să pară un simplu produs dintr-o serie.

.