Blog Design Idei profesionale pentru Design si amenajari Restaurante

Idei profesionale pentru Design si amenajari Restaurante

Daca cautati o abordare noua in cea ce priveste amenajarea interioara in stil modern a unui restaurant, Nobili Interior Design implementeaza concepte inovative pentru proiectele de design interior inca din 2008. Indiferent de stilul pe care il aveti in minte atunci cand va decideti sa demarati un astfel de proiect, echipa de designeri si arhitecti din cadrul firmei de amenajari interioare, va este alaturi.

In cea ce priveste alegerea unui stil modern pentru un proiect de tip comercial, specialistii recomanda cei mai buni producatori de materiale si produse Horeca din domeniu. Fiecare masa, scaun, corp de iluminat sau parchet sunt de cea mai buna calitate, totul pentru a da viata unui spatiu de vis.

Locul unde clientii decid sa isi petreaca cateva ore din timpul lor, fie cinand, fie luand un pranz de afaceri, trebuie sa exprime confort si bunastare. Nobili Interior Design se mandreste cu proiecte de design interior restaurante de succes avand la activ portofoliu pentru restaurante, saloane, cafenele si nu numai in aproape toate orasele din Romania. Indiferent ca detineti un restaurant de familie sau o afacere mare inainte de-a incepe orice proiect, o schita 3D este imperativa. Astfel expertii pot evalua fiecare detaliu al fiecarui colt si pot pune in practica ideile lor creative, bazate mereu pe viziunea clientului.

Un restaurant nu este doar un simplu spatiu, este un loc unde oamenii vin sa se bucure si sa sarbatoreasca un eveniment special din viata lor precum o aniversare, un botez sau chiar o nunta. Tocmai de aceea, atentia la detalii cand vine vorba de un restaurant amenajat in stil modern, este pe primul loc. Culorile deschise, liniile simple si un aer minimalist recreaza acel stil modern pe care proprietarii de restaurante il cauta.

Optand pentru un mobilier in culori neutre, precum scaune albe sau crem si pereti in tonuri calde, veti reusi sa obtineti acel aer primitor. Puteti amplasa niste oglinzi moderne pentru a decora peretii sau chiar niste lustre din fier forjat pentru a reda o nota moderna.

Elementele din ceramica cu forme clare sau obiecte de decor cu forme geometrice sunt doar cateva din accesoriile care vor duce acest proiect de amenajari interioare restaurant in zona de actual. Optati pentru materiale si finisaje de calitate, precum un parchet din lemnt stratificat in nuanta wenge si un mobilier cu forme si linii moderne pentru a crea un design interior perfect.

Pentru ca un astfel de proiect de amenajarea interioara pentru un restaurant tine de o multitudine de factori, se recomanda specialisti precum cei de la Nobili Interior Design, care vor avea mereu la indemana, solutiile la problemele tale.