Blog Fete de masa horeca restaurant Alege materiale profesionale pentru fete de masa restaurant

Alege materiale profesionale pentru fete de masa restaurant

Atunci cand suntem pe punctul de a servi mancarea preferata, masa devine centrul atentiei noastre. Pe langa aromele din farfuria aburinda, atentia noastra este rapita si de catre fata de masa. Aceasta ne indeamna sa mancam cu pofta si sa ne bucuram de un regal de eleganta si stil. De aceea este important ca cei care organizeaza o masa, fie ca sunt simple gazde-n propria locuinta, fie proprietari a unui restaurant de evenimente, sa acorde atentie alegerii fetelor de masa potrivite.

Impresionand prin eleganta, prin calitate si aspectul original, imbinand pe buna dreptate, traditionalul cu modernul, fetele de masa din bumbac reprezinta alegerea gusturilor fine. Pentru ca lucrurile cu adevarat valoroase se pastreaza immaculate-n trecerea timpului, materialul damasc care este unul dintre cele mai vechi materiale de confectionat, ramane modern si cautat datorita rafinamentului si bunul gust pe care le denota.

Disponibile intr-o multime de modele si culori, fetele de masa din bumbac pentru restaurante reprezinta o alegere ideala atat pentru restaurante, saloane evenimente nunta, fiind o infuzie de eleganta, stil si in acelasi timp de simplitate si mult bun gust. Se muleaza perfect pe orice stil de amenajare restaurant sau salon nunta, dovedind gusturile alese cat si deschiderea spre frumos si eleganta a proprietarilor. Fete de masa restaurant din damasc pot fi comandate in variant iuni albe, ivoire sau cu model damasc imperial sau brocard.

Fetele de masa din materiale profesionale isi pastreaza neschimbate calitatile in timp, chiar si dupa mai multe spalari, ramanand fine, placute la atingere, in culori vii si usor apretabile. Materiale pentru fete de masa din damasc cu proprietati speciale teflonate impermeabile compozitie polyester sau albe din bumbac 100% natural. Astfel o astfel de fata de masa te va scoate din orice situatie neplacuta si in acelasi timp devine o solutie durabila si eficienta din punct de vedere material pentru restaurantul tau.

Atunci cand cei care servesc masa la tine sunt multumiti si tu vei imprumuta din starea lor de bine. Astfel alege mereu calitatea si bucura-te de lucrurile care se pastreaza vii in trecerea timpului, aidoma fetelor de masa damasc. Bucura-te de bun gust, rafinament si stil, calitati care pot sa-ti aduca profitul dorit transformand, dupa caz, un client ratacit intr-unul fidel sau o cunostiinta departata intr-un prieten de nadejde.

Caracteristici fete de masa Horeca

Fete de masa in toate formele si dimensiunile posibile, pentru catering, hoteluri, furnizori de servicii de catering, precum si pentru casa ta.

Folosim materiale din diverse compoziții, toate fiind fabricate pentru a fi utilizate în facilități turistice și de alimentație cu sarcini mari atât în ​​utilizare, cât și în întreținere.

Fețe de masă cu protecție pentru îndepărtarea mai ușoară a petelor (fețe de masă "acoperite cu teflon")

Principalul avantaj al acestui material este că nu absoarbe lichide (de ex. Apă, suc, vin, cafea ...).

Lichidul turnat este pur și simplu îmbibat cu un șervețel din material textil sau din hârtie, astfel încât țesătura rămâne uscată și fără pete. Se toarnă ulei sau. grăsimile sunt absorbite, dar petele se îndepărtează ușor prin spălare la 40-60 ° C. Uscarea este extrem de rapidă.

Majoritatea acestor materiale nu trebuie călcate, se recomandă călcarea la cea mai scăzută temperatură. Utilizarea produselor realizate din acest material economisește timp și energie necesare pentru întreținere. Aspectul lor poate fi elegant cu un luciu de satin, sau mat și natural, deoarece imită bumbacul sau inul.

Fete de masa din amestec de bumbac si poliester

Aceste fețe de masă combină proprietățile pozitive ale ambelor materiale, ceea ce le face foarte populare pentru uz profesional. Fețele de masă pot arăta simple sau sofisticate. Spălarea este permisă la temperaturi ridicate, de regulă, acestea sunt vopsite cu vopsele de indantren, astfel încât aceste fețe de masă sunt rezistente la spălare și călcare la temperaturi ridicate, este permisă utilizarea clorului și a detergenților puternici. Caracteristica fețelor de masă din țesături mixte comparativ cu bumbacul pur este că călcă mult mai bine și mai repede și nu există riduri încăpățânate.

Fete de masa din damasc confectionate din bumbac 100%

De asemenea, oferim damasc clasic de catering din bumbac 100%, fețe de masă, fețe de masă și șervețele. De regulă, aceste produse sunt fabricate din bumbac pieptănat și mercerizat, iar toate produsele din bumbac colorat sunt vopsite cu coloranți indantrenici, ceea ce înseamnă rezistență la cele mai înalte temperaturi.

Fete de masa din materiale reciclate

Astăzi, știm că materialele naturale, cum ar fi bumbacul, inul, nu mai sunt ceea ce știam că sunt în trecut și jurăm pe ele ca fiind cea mai bună soluție. Fertilizarea și pulverizarea intensivă, utilizarea substanțelor chimice toxice în toate etapele de producție, consumul excesiv de apă și energie - acestea sunt faptele care pot face producția de țesături naturale mult mai inacceptabilă decât producerea de produse complet artificiale, de ex. poliester.

În plus, mediul este împovărat cu cantități uriașe de deșeuri, astfel încât importanța reciclării crește. În industria textilă s-a dezvoltat o ramură de producție complet nouă, care se ocupă doar de prelucrarea deșeurilor de țesături și a altor deșeuri adecvate, în moduri care reduc la minimum povara asupra mediului. Pentru a contribui la eforturile pentru o zi de mâine mai bună, am inclus o colecție de țesături decorative în programul nostru de vânzări fabricate din sticle de deșeuri.

Fete de masa impregnate

Producem toate dimensiunile fețelor de masă, care sunt permise de lățimea fiecărei țesături și pot avea forme foarte diferite:

Linia noastră de lenjerie de masă a fost concepută cu scopul de a crea un mediu adaptat nevoilor fiecărui spațiu. Sunt colecții cu design elegant și finisaje personalizate pentru sectorul hotelier care umple armonios momentul mesei.

În această zonă avem o colecție foarte largă, cu diferite tipuri de calități special fabricate și create pentru sectorul hotelier. Și sunt câteva dintre diferitele construcții.

În ceea ce privește dimensiunile, totul este special fabricat pentru a răspunde particularităților din sectoarele restaurantelor și cateringului hotelier.

Toate culorile disponibile pot fi spălate într-un proces de spălare industrial, deoarece sunt realizate cu coloranți rezistenți la acest tip de spălare mai abrazivă. În ceea ce privește realizarea, acestea sunt câteva dintre metodele utilizate pentru realizarea acestor articole.

Disponibilitatea diferitelor modele, atât în jacquard, cât și în imprimeuri.

Realizam fete de masa la comanda tip Horeca. Fețele de masă impregnate sunt ușor de întreținut, murdăria se șterge ușor cu o cârpă. De regulă, este un amestec de țesături care este acoperit cu un strat acrilic, astfel încât fețele de masă sunt impermeabile la lichide. Sunt potrivite în special pentru terase sau plante cu un flux zilnic mare de oaspeți. Există multe modele disponibile, de la monocrom și pătat la modele în carouri și flori și modele clasice de jacquard.