Blog Bumbac Cum alegem fetele de masa pentru evenimente

Cum alegem fetele de masa pentru evenimente

Primul semn al elaborării stilului întregului restaurant poate fi dat de calitatea fetelor de masa. Fiind, la prima vedere, produse simple, pot transforma în mod eficient orice sala de evenimente, făcând-o mai confortabilă și mai interesantă.

Față de masă

Primul semn al elaborării stilului întregului restaurant poate fi dat de calitatea fetelor de masa. Fiind, la prima vedere, produse simple, pot transforma în mod eficient orice sala de evenimente, făcând-o mai confortabilă și mai interesantă.

Napron masa

Fata de masa superioara, care are proprietati mai practice decat cea inferioara, joaca in primul rand un rol decorativ. Un napron este de obicei o fâșie mică de țesătură densă care este plasată peste masă. Pentru cea mai mare frumusețe și rafinament, fața de masă pentru evenimente ar trebui să aibă o nuanță contrastantă și un aspect perfect.

Șervețele de masa

O parte integrantă a decorului unui restaurant sau eveniment în aer liber. Datorită creării diverselor forme, atmosfera generală a restaurantului este transformată, stilul general este menținut. Pe lângă proprietățile decorative, șervețelele sunt concepute pentru utilizare intensivă, astfel încât materialul acestui material textil trebuie să fie de cea mai înaltă calitate.

Huse de masa

Plicuri cusute special pentru amenajarea mesei. Tacâmurile sunt plasate în plicuri de designer - acest lucru ajută la economisirea timpului și la decorarea festivă a mesei.

Huse pentru scaune

Folosit pentru a menține un stil consistent. În plus, scaunele, decorate cu textile ușoare, arată mult mai atrăgătoare decât scaunele obișnuite.

Fuste bufet

Acestea îndeplinesc două funcții principale - decorarea camerei și combinarea meselor tip bufet într-un singur ansamblu. Fustele tip bufet sunt cusute după determinarea lungimii meselor ancorate, pentru a ascunde spațiul dintre mese și podea, făcând evenimentul tip bufet mai sofisticat.

Ce textile se spală cel mai bine?

În legătură cu utilizarea intensivă a textilelor pentru restaurante, apare întrebarea: ce țesătură este mai bine spălată și nu își pierde proprietățile originale? După numeroase experimente efectuate de fiecare restaurator, s-a constatat că cel mai optim tip de material textil este o țesătură jumătate din fibre naturale bumbac și jumătate sintetică.

Materiale fete de masa evenimente

Materialele textile, care sunt 100% din bumbac sau in, au o rată ridicată de absorbție, adică absorb instantaneu orice lichid. Din această cauză, murdăria pătrunde adânc în structura țesăturii și devine imposibil să speli șervețelul sau fața de masă. În plus, după spălare, produsele din țesături naturale se micșorează cu 2-3%, își pierd strălucirea inițială.

Fete de masa rotunde nunta