Blog Bumbac Tipuri de materiale textile pentru fete de masa

Tipuri de materiale textile pentru fete de masa

Nu mai pierdeti timp util in cautarea textilelor potrivite pentru restaurant ci optati pentru un nivel inalt de calitate pentru a obtine un confort sporit si un aspect estetic impresionant. Beneficiati de consultanta gratuita in ceea ce priveste alegerea tesaturilor, designului si a culorilor potrivite. Daca sunteti in cautarea unor fete de masa pentru restaurant este important de stiut care sunt materialele textile din care pot fi confectionate si care dintre acestea se potrivesc cel mai bine cu stilul impus.

Alegeti materiale textile in functie de eveniment

Fetele de masa apar in diverse modele si sunt facute dintr-o gama foarte variata de materiale textile. De acestea depinde in mare parte aspectul estetic al restaurantului de aceea ar trebui sa le acordati o atentie speciala. La Niky Decor gasiti o gama completa de culori si dimensiuni, pentru orice tip de eveniment. Puteti opta pentru diferite dimensiuni si materiale teflonate cu facilitati optime de intretinere, care prezinta o mare rezistenta la apa sau la temperaturi ridicate. Acestea se remarca printr-un raport pret-calitate extrem de favorabil.

Tesaturi pentru fete de masa

Prin combinarea tesaturilor si a modelelor, puteti obtine un aspect unic al restaurantului. In fiecare locatie trebuie sa aveti in vedere optiunea cu privire la materialul, culoarea si design-ul de interior pentru a obtine o armonie perfecta. Tesaturile pentru fete de masa de la Niky Decor sunt foarte rezistente si au un aspect minunat. Materialele de cea mai buna calitate si aparaturile moderne cu care se obtin fetele de masa sunt cele care va asigura reusita. Gama cromatica este una foarte bogata si acopera cu brio cele mai exigente cerinte venite din partea clientilor.

Bumbac alb pentru fete de masa

Masurati cu atentie mesele pentru ca aspectul final este influentat in mare parte de dimensiune. Dimensiunile corecte, compozitia potrivita a tesaturii si o cromatica aleasa reprezinta combinatia perfecta de care aveti nevoie. Pornind de la premiza ca fiecare locatie in parte are nevoie de ceva diferit in functie de destinatie puneti-va amprenta personalizata asupra locatiei respective. Puteti opta pentru fete de masa rotunde nunta din materiale textile cu o compozitie ridicata de polyester, bumbac sau materiale impermeabile.

Damasc pentru fete de masa restaurant

Pentru cei care servesc mancarea preferata la restaurant masa devine in centrul atentiei. Forma acesteia, modul in care este aranjata precum si materialul si modelul fetei de masa sunt cele cu care intrati in contact vizual. Atentia clientilor se concentreaza si pe mancare dar in special pe aceste aspecte. O masa aranjata frumos cu o fata de masa din damasc va indeamna sa mancati cu pofta si va ofera placere sa savurati fiecare bucatica intr-un decor minunat. Oferiti clientilor posibilitatea de a se bucura de un decor elegant si cu stil pentru ca aceste aspecte joaca un rol deosebit de important.

Care sunt cele mai potrivite tesaturi pentru fete de masa?

Niky Decor este partenerul perfect atunci cand vine vorba despre organizarea unei mese festive cu care sa atrageti atentia chiar si celor mai exigenti clienti. Daca sunteti proprietarul unui restaurant de evenimente este necesar sa acordati o atentie speciala alegerii fetelor de masa potrivite. Acestea surprind prin calitate si un aspect extrem de elegant inca de la primul impact vizual. In plus, se curata usor si se pot folosi pentru o perioada lunga de timp fara sa se deterioreze. Unele fete de masa pentru restaurant sunt realizate dintr-un amestec de materiale textile care este acoperit cu un strat de teflon, ceea ce le confera impermeabilitate.

Asadar acestea nu se vor umezi atunci cand intra in contact cu unele lichide iar murdaria se curata foarte usor de pe suprafata lor, doar cu o laveta umeda. Sunt potrivite în special pentru restaurante si terase unde exista un flux mare de clienti. Puteti opta pentru modele clasice sau pentru modele mai vesele sau mai sobre in functie de stilul definitoriu al locatiei respective. Indiferent de alegerea facuta acestea impresioneaza prin eleganta, pentru ca sunt fete de masa rafinate, de o finete aparte.