Blog Bumbac Proprietăți materiale textile teflonate pentru fete de masă

Proprietăți materiale textile teflonate pentru fete de masă

Daca ești în căutarea unui material teflonat pentru fete de masa însă nu cunoști care sunt toate beneficiile oferite, citește cu atenție rândurile care urmează. Acesta este cel mai des folosit în cadrul unui restaurant sau local HoReCa, fie că este vorba despre bumbac sau damasc teflonat.

Avantaje bumbac teflonat

Bumbacul teflonat se adaptează perfect în zonele de restaurant, pentru că rezista foarte bine la murdăria intensa. Nu se umezește și nu se pătează spaecial pentru faptul că lichidele nu se absorb în acest tip de material. Se curata simplu și rapid, fară să mai fie nevoie să schimbi fetele de masa în restaurant, după fiecare client. În plus, bumbacul teflonat are un aspect impecabil și aduce o nota de eleganta fiecărei încăperi. Preparatele tradiționale și internaționale pot fi puse în valoare pe o fata de masa moderna, de un alb imaculat.

Descopera tesatura din damasc teflonat

Damascul teflonat este o alta țesătură fina și rezistenta, cu un aspect frumos, deseori folosita în spațiul Horeca. Este recomandata a fi folosita în special în restautrant, în special pentru calitățile sale inegalabile. În plus, este foarte bine pusa în valoare în cazul confecționării fetelor de masa. Proprietatea să cea mai de preț este că nu permite impregnarea ușoară a materialului cu lichide, pastrandu-și aspectul de nou și curat pentru mult timp. Este ideal să alegi un material textil teflonat pentru fete de masa pentru că este foarte rezistent la murdărie și oferă avantaje net superioare altor tipuri de materiale. Are un aspect impecabil și conferă un plus de rafinament oricatui tip de mese din restaurant. Acest material este disponibil în diferite culori iar fetele de masa pot îmbracă diverse modele, specifice restaurantului.

Opteaza pentru materiale textile rezistente

Alege un material textil teflonat pentru fete de masa evenimente, beneficiază din plin de calitate și bucura-te de diversitate. Materialele teflonate sunt prezente într-o varietate foarte mare de modele sau culori. Este important să tii cont de stilul restaurantului pentru a alege culorile texturile și modele cele mai potrivite. În funcție de preferințe, optează pentru o fata de masa simpla sau daca vrei să ieși în evidenta, alege un model mai complex, însă ai grija să nu încarci prea mult spațiul din punct de vedere vizual.

Alege fete de masa rotunde pentru nunta

Cumpără o fata de masa realizata din bumbac sau damasc teflonat, de un alb imaculat sau în culori pastelate și bucura-te din plin de rezistenta. Un material impermeabil se potrivește cel mai bine în orice spatiu Horeca. O fata de masa teflonata este prevăzută cu o pelicula impermeabila ce asigura rezistenta sporita la lichide și pete de mâncare. Are un aspect elegant și se curata extrem de rapid. Investește într-un material teflonat pentru fete de masa și convinge-te că ai făcut o alegere inspirata.

O fata de masa teflonata confecționată dintr-un material de înalta calitate denota o eleganta cu totul aparte. Daca aranjamentul dintr-o sala de evenimente este supus unui ochi critic se observa imediat că stăpânești foarte bine regurile de aranjare a mesei daca respecți criteriile impuse cu privire la lungime și material. Un accesoriu atent ales vă schimba complet aspectul aranjamentului și vă introduce clienții într-o atmosfera atrăgătoare încă de la primul contact vizual. Un material fin și plăcut la atingere oferă o senzație plăcuta și confortabila.

Tesaturi textile impermeabile

Tine cont de proprietățile de baza ale unui material textil teflonat pentru fete de masa. Un material de calitate vă surprinde întotdeauna invitații și vă face o impresie buna. Pornind de la ideea că prima părere este cea care contează cu adevărat, prima vizita făcută într-un spatiu Horeca este decisiva în ceea ce privește admirația sau indiferenta cu care un client privește acel spatiu. Asigura-te că oferi mereu clienților nenumărate motive de a privi cu admirație designul restaurantului tău.