Blog Amenajari Vezi portofoliul de amenajari interioare case clasice

Vezi portofoliul de amenajari interioare case clasice

Casa visurilor tale este mai aproape decat iti imaginezi. Cu ajutorul si talentul echipei de la Nobili Interior Design, iti vei putea vedea visul cu ochii. Fiind lider de piata inca din anul 2008, Nobili Interior Design a contribuit la realizarea multor proiecte de amenajare interioara pentru diverse spatii rezidentiale. Cu o ampla experienta in acest domeniu si cu o echipa de profesionisti creativi si specialistialaturi, Nobili Interior Design iti va garanta succesul.

Unul dintre ultimele proiecte de design interior in Constanta preluate de echipa noastra este o casacu etaj, proprietarul dorind sa amenajeze intr-o maniera clasica de lux toate cele sapte camere recent construite. A fost o adevarata provocare sa ascultam fiecare rugaminte a proprietarului, multe dintre idei fiind inovative si-n acelasi timp calitative, drept dovada ca proiectul asupra caruia am lucrat mai multe saptamani s-a finalizat cu un real succes si a primit acceptul de a fi implementat.

Casa despre care discutam este una de amploare, cele sase incaperi importante avand dimensiuni considerabile, suprafata utila de care membrii familiei se bucura fiind de aproximativ 280 de metri patrati. Am avut sarcina de a proiecta un design interior pentru aceasta casa cu etaj tinand cont de anumite aspecte precizate de proprietar si, in acelasi timp, am adus ca noutati cateva tendinte in materie de amenajari interioare clasice, totul culminand cu finisaje de cea mai buna calitate si cateva elemente distinctive.

Livingul ne-a pus la mare incercare, suprafata ridicata necesitand o impartire perfecta intre spatiul liber si corpurile pe care le-am incorporat. Astfel, am ales ca televizorul sa fie amplasat intr-o maniera eleganta pe unul dintre pereti, in timp ce canapeaua a fost asezata pentru a oferi o vizibilitate optima cat si o pozitionare corecta in cadrul incaperii. Am folosit numeroase elemente de decor interior, pornind de la perne colorate intr-o nuanta de verde aleasa de proprietar si pana la obiecte care ofera un plus de stil incaperii.

Aceeasi nota o prezinta si dormitoarele, bucataria sau cele doua bai, scopul nostru fiind de a crea un spatiu modern si extrem de aerisit. Imbinand finisaje de calitate superioara, mobilier realizat pe comanda, obiecte de decor de dimensiuni si forme adecvate sau aparatura electronica si electrocasnica de ultima generatie, am obtinut un design interior impecabil, proprietarul casei fiind extrem de incantat.