Blog Amenajari Vezi care sunt cele mai bune oferte pe piata pentru amenajari interioare case

Vezi care sunt cele mai bune oferte pe piata pentru amenajari interioare case

Esti in cautarea unei echipe de specialisti care sa iti ofere cele mai bune servicii de amenajare interioara? Nobili Interior Design vine cu solutii practice si originale, in functie de preferintele si bugetul clientului. Avem proiecte de amenajari interioare case in Bucuresti, Pitesti, Constanta, Brasov, etc. Arhitectii care se ocupa de fiecare proiect in parte, discuta in prealabil cu clientul si ii ofera date cat mai precise cu privire la cea ce implica un astfel de proiect

Pornind de la schite complete si bine elaborate, vom initia primele etape ale proiectului de amenajare interioara.

Proiecte amenajari pentru case clasice

Pentru case si alte proprietati de dimensiuni mari, expertii recomanda ca stil de design interior, pe cel clasic combinat cu mobilier din gama clasica de lux, import Italia. Pentru a ne face o idee despre fiecare incapere din casa, expertii vor masura fiecare centimetru.

Astfel, aceste proiecte de amenajare se initiaza, pornind de la masuratori cat mai exacte. Este un factor important pentru orice arhitect, deoarece daca baia sau bucataria este prea mica sau prea ingusta, se va putea integra un mobilier creat special.

Importanta parchetului in amenajari interioare case

O solutie practica ar fi un parchet din lemn triplu stratificat in cazul dormitorului matrimonial, al biroului si al livingului din aceasta casa. Piesele de mobilier pot evoca un aer distins prin incorporarea elementelor cu o nota baroc sau vintage. Manerele, picioarele sculptate si insertiile de sticla in anumite corpuri de mobilier se pot crea pe comanda.

Amenajare casa clasica cu mobilier italian

Culorile mobilierului pot varia, insa pentru stilul clasic sugeram mobilier de culoarea lemnului. Fiecare incapere din casa trebuie sa contina piese de mobilier specifice, deci pentru dormitor se alege un pat impozant cu noptiere si un sifonier, pe cand pentru un living se integreaza una sau doua vitrine, o biblioteca, fotolii si o canapea.

Alege specialisti in amenajari interioare

Acesti specialisti ii vor pregati clientului si cea mai buna oferta pentru materialele folosite, asigurandu-se astfel un management al bugetul.

Corpurile de iluminat dintr-o incapere trebuie alese cu grija, asadar pentru bucatarie se poate merge pe ideea unor lustre simple pe cand pentru dormitor, living sau birou se poate opta pentru niste candelabre cu cristale.

Importanta materialelor in amenajari

Decorul in stil clasic al unei bucatarii, implica folosirea unor finisaje mate cu corpuri confectionate din lemn. Designerii va vor sugera materialele si culorile pentru ca dumneavoastra sa va alegeti bucataria mult visata. Cuptorul, hota, masina de spalat vase si alte electrocasnice dintr-o bucatarie sunt de nelipsit intr-un astfel de spatiu. Tinand cont ca vorbim de un stil clasic de decor, cele din gama Smeg de pilda se pot incorpora in mobilierul ales intr-un mod cat mai creativ, pus la cale de cei de la Nobili Interior Design.

Firma Nobili profesionisti in amenajari

Profesionistii vor aduce in prim plan cate putin din personalitatea dumneavoastra in fiecare incapere. Fiecare ornament si element ales trebuie sa se incadreze in stilul ales, iar acest lucru va fi posibil alaturi de o echipa de oameni talentati si seriosi. Fiecare detaliu sau modificare adusa spatiului va fi detaliata si discutata in prealabil cu beneficiarul. Nu ezitati sa apelati la Nobili Interior Design, partenerii dumneavoastra de incredere!