Blog Amenajari E necesar sa consulti un Designer pentru amenajarea unui apartament

E necesar sa consulti un Designer pentru amenajarea unui apartament

Designul interior al unui apartament nu se rezuma doar la impodobirea incaperilor. Pentru ca rezultatul final sa fie uluitor, designerii de la Nobili Interior Design pun accent pe micile detalii personalizate. Asadar, fiecare spatiu din acest apartament cu doua camere trebuie sa reflecte cate putin din personalitatea celui care locuieste acolo.

Experienta de 10 ani in proiecte de design interior apartamente, ne-a invatat sa apreciem parerea clientului si sa implementam cat mai fidel dorintele acestuia.

Daca preferati stilul clasic de decor si va simtiti atrasi de micile detalii de lux, insa nu locuiti intr-o casa somptuoasa, cei de la Nobili Interior Design vor aduce luxul in apartamentul dumneavoastra cu 2 camere.

Stilul clasic vine cu diverse influente precum cel victorian, baroc sau altele. Insa, daca nu te poti decide la unul singur, expertii se pot juca cu elementele din diverse substiluri pentru a le intregra cat mai armonios. Important este sa avem simetrie intre fiecare piesa de mobilier, ornament etc.

Sfaturi amenajari interioare apartamente cu 2 camere

Mobilierul clasic este unul destul de popular, iar cei care confectioneza astfel de piese au invatat sa se adapteze la timpurile moderne, pastrand doar cateva elemente clasice pentru cei care aleg mobilierul cu influente minimaliste.

Puteti alege un mobilier din mdf, cu elemente de feronerie in stil baroc usor aurite sau daca bugetul va permite, achizitionati o mobila in stil italian din 100% lemn masiv. Astfel de piese sunt realmente elegante si denota bun gust oriunde le-ati plasa in apartament.

Pentru livingul din apartamentul cu 2 camere, alegeti o vitrina eleganta din lemn masiv si nu va sfiiti sa va expuneti portelanurile scumpe in acest corp de mobilier. Optati si pentru o sofa impresionanta,, tapitata cu cele mai fine textile. Adaugati un tablou pentru a impodobi si peretii din aceasta incapere, sau de ce nu un tapet lavabil, import Italia care denota eleganta.

Corpurile de iluminat din apartament sunt importante si conteaza atat materialele din care sunt confectionate cat si stilul. Specialistii in design interior recomanda candelabre rafinate pentru dormitor, living si chiar si hol. Pentru podele, din nou un parchet din lemn triplu stratificat este cea ce cautati. Pentru baie insa, puteti alege piatra sau marmura de culoare deschisa sau inchisa. La fel puteti proceda si pentru bucatarie.

Daca spatiul din aceasta incapere nu va permite integrarea unui mobilier italian de lux, alegeti niste corpuri din mdf in care puteti incorpora cuptorul, masina de spalat vase etc. Totul pentru a crea un spatiu de comfort care va permite sa va miscati in voie, dar fara ca latura estetica sa fie neglijata. Corpurile din mdf pot avea si insertii de sticla mata sau opaca.

Cei de la Nobili Interior Design va pot ajuta sa creati ceva aparte, chiar si cu cel mai simplu mobilier. Restul elementelor precum ornamentele si textilele ( draperii, perdele) vor fi alese in asa fel incat sa completeze conceptul clasic si luxos de la care s-a pornit.

Lasati-va indrumati si sfatuiti de acesti profesionisti si nu veti regreta. Ne recomanda priceperea, experienta acumulata si viziunea creativa si nu in ultimul rand dedicarea pe care o investim in fiecare proiect de amenajari interioare.