Blog Amenajari Atunci cand vrei sa amenajezi o casa cu etaj e necesar sa lucrezi cu specialistii

Atunci cand vrei sa amenajezi o casa cu etaj e necesar sa lucrezi cu specialistii

Amenajarea caselor cu etaj sunt proiecte mai ample care implica cunostinte si multa munca. Astfel de proiecte rezidentiale necesita sfatul unor specialisti cu experienta precum Nobili Interior Design. Daca aveti un living foarte spatios, este necesar sa optati pentru un mobilier facut pe comanda, in functie de dimensiunile camerei. Deci o bibliotca din lemn masiv, foarte inalta si clasica de culoarea lemnului poate fi o piesa centrala in aceasta incapere. Pe langa aceasta, se poate opta pentru o canapea tapitata cu materiale care ne duc in zona de eleganta si rafinament.

Producatorii din gama de lux cu care colaboram va ofera o variatate mare de astfel de materiale si nu numai. Cand spunem materiale si textile pentru un stil clasic de decor, ne referim la catifea sau chiar matase, orice tip de material fin. In completarea stilului clasic pentru zona de living, designerii de interior aleg sa includa de cele mai multe ori accesorii la fel de rafinate.

Piesele de mobilier clasice sunt usor remarcabile, deoarece au un aspect extrem de rafinat avand finisaje deosebite, de o calitate superioara. Fie ca sunt linii sobre sau unele stilizate cu mici detalii sculptate, un astfel de mobilier import Italia va arata uimitor in orice incapere din casa cu etaj in stil clasic.

Echipa de designeri se va consulta mereu cu clientul inainte de-a incepe amenajarea propriu zisa a casei. Parerea clientul primeaza in astfel de proiecte arhitecturale, deoarece tot ce se incorporeaza in aceasta casa cu etaj, trebuie sa il reprezinte pe el si gusturile sale.

Cand vorbim de cromatica unui stil clasic, ne gandim la nuante sobre, insa recomandarea specialistilor ar fi culori mai calde si deschise precum un crem, bej sau nuanta fildesului pentru un living sau chiar dormitor mai luminos. Nobili Interior Design colaboreaza cu producatori de top in cea ce priveste materialele si chiar si accesoriile de design interior case, asadar va vom recomanda doar produse de calitate.

Tablourile pot infrumuseta peretii, oglinzile la fel si bineinteles corpurile de iluminat sunt cheie pentru o incapere cat mai impozanta si luminoasa pe timpul noptii. Aceste corpuri care atarna din tavan, trebuie sa fie piese cat mai evidente si opulente.

Dormitorul dintr-o casa clasica cu etaj este cea mai intima incapere, asadar indiferent de ce piese alegem, vom pastra aceeasi alura clasica. Un pat cu tablie eleganta, niste noptiere din lemn masiv in culori neutre si chiar si niste decoratiuni fastuoase sunt o alegere inspirata. Sa nu uitam nici de aceasta data de corpurile de iluminat care in functie de modelul ales, din gama premium, pot fi mai sofisticate sau mai simple.

In fiecare incapere, sugestia specialistilor include si un parchet stratificat si rezistent, marca Kahrs. Designerii din echipa Nobili Interior Design pot transforma cu usurinta orice banala incapere intr-una eleganta si de bun gust.

Indiferent de cerintele si viziunea clientilor, raspundem cu brio oricarei provocari pentru ca pasiunea si experienta acumulata ne ghideaza. Nu ezitati sa ne contactati daca va doriti o schimbare pentru o casa stil clasic cu etaj.