Articol Amenajari Sfaturi si idei pentru amenajarea interioara a unei vile clasice

Sfaturi si idei pentru amenajarea interioara a unei vile clasice

In ultimii ani, stilul clasic de decor a revenit in forta. Romanii aleg acest maiestuos stil de design interior, nu doar pentru apartamente de lux centrale, dar si pentru vile si case din Pitesti si alte mari orase din Romania. Daca iubesti tot ce tine de acest stil elegant, insa nu stii cum sa iti pui dorintele in aplicare, ai nevoie de iscusinta si viziunea artistica a celor de la Nobili Interior Design. Aceasta firma s-a specializat in proiecte de amenajari interioara si este lider de piata de 10 ani.

Pasiunea si munca depusa pentru fiecare proiect in parte ii propulseaza pe expertii de la Nobili Interior Design in topul celor mai bune firme de design interior. Faptul ca sunt orientati spre clienti si intotdeauna fac cu pasiune, determinare si entuziasm aceasta munca, ii face demni de titulatura de experti in design interior.

Este important sa aveti incredere in aceasta echipa, astfel veti evita dezastre si esecuri privind investitiile financiare cu privire la acest tip de proiect. O vila decorata in stil clasic trebuie sa transmita eleganta si caldura, insa trebuie sa fiti extrem de atenti cand alegeti fiecare obiect de decor, fie el mic sau mare. Aici este bine sa ne lasam ajutati si de ce nu ghidati de catre niste profesionisti care iti pot fi de un real folos.

O vila implica din start un spatiu generos pentru fiecare incapere. Daca incepeti cu livingul , specialistii va recomanda un mobilier italian care emana rafinament si stil, unul din gama clasica. Acesta poate include si o masa masiva din lemn combinat cu niste scaune splendide, dar sobre in acelasi timp.

Etalati si niste obiecte de arta in living si completati acest decor fabulos cu niste covoare clasice si draperii elegante. Tavanul poate fi si acesta extrem de luxuriant prin integrarea unor cornise decorative sau chiar niste corpuri de iluminat opulente. Pardoseala trebuie sa contina materiale de prima mana, tocmai de aceea designerii de interior recomanda unul din lemm masiv si daca tot vorbim de un stil elegant, optati si pentru niste plinte decorative penru un plus de efect.

Tineti cont de aceste sugestii, fie ca este vorba de dormitor, birou sau bucatarie. Impletirea armonioasa a acestor elemente vor defini stilul clasic al vilei in care locuiti. Recomandam sa va alegti cu atentie si paleta de culori pentru fiecare camera. O culoare potrivita face minuni pentru o incapere intunecoasa sau mica de pilda. Expertii vor tine cont mereu de dorintele clientului si vor face tot posibilul pentru ca fiecare idee sau concept sa se reflecte in incaperile din vila.

Si biroul de la mansarda de pilda poate arata extrem de sic, daca alegti cromatica ideala. La fel trebuie sa procedati si pentru bucatarie si baie. Nu este o munca usoara si banii se pot pierde foarte rapid, daca nu stii in ce materiale sa investesti. Insa, daca apelezi la Nobili Interior Design, expertii iti vor oferi sprijinul de care ai nevoie si te vor sfatui cum sa iti investesti banii intr-un mod intelept. Daca faci acest pas si recunosti ca ai nevoie de ajutor, succesul amenajarii locuintei tale de lux va fi cu siguranta garantat.