Blog Perdele Draperii Tendinte in amenajari cu perdele si draperii moderne

Tendinte in amenajari cu perdele si draperii moderne

Tendintele actuale in materie de amenajari si decorare a camerei cu perdele si draperii permit utilizarea unei game largi de modele materiale, texturi si culori. Oferim clientilor nostri o gama variata de tesaturi decorative din tari cu traditie in acest domeniu precum Italia, Germania, Franta, Turcia, Spania.

Cauti modele de perdele si draperii?

Modele de perdele transparente ca voal, organza si matase devin tot mai appreciate in randul clientilor si designerilor de interior. Pentru draperii cel mai in voga model este cel cu prindere pe inele capsate si culisare pe bara de galerie metalica. Un alt model la fel de cautat atat pentru living, dormitor dar si bucatarie este sistemul de draperii romane ( storuri romane).

Cum alegi draperia potrivita in dormitor?

Draperia pentru dormitor poate fi de tip blackout (opaca), acest lucru permitand reglarea intensitatii razelor solare care patrund in camera dar si crearea unui confort sporit. Cand alegeti perdele si draperii pentru casa asigurativa intotdeauna ca materialul si culoarea se potrivesc cu stilul si decorul deja stabilit pentru celelate piese de decor din incapere.