Blog Perdele Draperii Perdele si Draperii: Diverse Modele Care Pot Aduce Un Plus de Intimitate Incaperilor

Perdele si Draperii: Diverse Modele Care Pot Aduce Un Plus de Intimitate Incaperilor

Perdelele si draperile pot impiedica patrunderea luminii in incapere, favorizand in acelasi timp crearea unui cadru intim, potrivit pentru interactiunile personale.

Propunem pietei o multitudine de modele pentru realizarea perdelelor si draperiilor. In cadrul ofertei noastre exista modele simple (precum cele cu un aspect evidentiat printr-o singura culoare) si cele prevazute cu mai multe forme (precum cele cu forme geometrice simple sau complexe sau cele cu forme florale).

Dorim sa ne informam mai bine cititorii, prezentand in urmatoarele randuri cateva caracteristici ale unor materiale textile prezente in oferta noastra.

Material draperii si perdele blackout

Modelele de acest tip sunt prevazute cu un format potrivit ce poate diminua patrunderea luminii din exterior (lumina soarelui, lumina de la mijloacele de iluminat stradal sau din alte surse) in interiorul incaperii. In acest mod ambientul capata mai multa intimitate, devenind un cadru favorabil momentelor de odihna lipsite de distrageri vizuale.

Material draperii blackout ignifugat

Dincolo de capacitatea de limitare a patrunderii luminii, materialul de acest tip poate proteja draperia de actiunea mai putin dorita a focului. Paleta de colori este una larga, existand posibilitatea de alege atat modele de culori deschise, cat si modele de culori inchise.

Material draperii cu forme geometrice simple

Materialele de acest tip sunt prevazute cu diverse forme geometrice simple (romburi, cercuri si altele) dispuse intr-un mod armonios. Prin intermediul aspectului simplu, materialele pot deveni un element potrivit pentru integrarea in cadrul unui ambient rezidential sau comercial, fara sa diminueze din importanta altor elemente prezente in incaperea respectiva.

Material draperii cu motive florale

Motivele florale sunt dispuse intr-un mod echilibrat pe suprafata acestor materiale. Modelele sunt variate, existand atat modele cu motive florale viu colorate, cat si modele cu nuante mai inchise. Motivele florale au un aspect ce poate fi perceput vizual cu usurinta datorita culorii lor diferite de culoarea de baza a materialului draperiei.

Material draperii si perdele cu doua fete

Astfel de modele au adeseori o fata mai lucioasa si alta mai putin lucioasa. Dubla fata poate acoperi nevoile antreprenorilor si designerilor de a se adapta rapid specificului unui anumit ambient, indiferent ca vorbim de o incapere cu un aspect mai ceremonial sau de una cu un aspect mai simplu (fara elemente cu o suprafata mai lucioasa). Gama de modele cuprinde atat materiale evidentiate printr-o culoare mai vie, cat si materiale reliefate printr-o nuanta mai inchisa.

Draperii fonoabsorbante blackout

Aceste modele au capacitatea de a diminua lumina provenita din surse externe (lumina soarelui, cea provenita de la iluminatul stradal si din alte surse) si de a micsora zgomotul provenit din exteriorul incaperii. Dublul lor rol poate facilita crearea unui spatiu mai intim si mai linistit.

Care sunt culorile si formele disponibile?

Culorile acestor materiale pentru perdele si draperii variaza de la nuantele mai deschise si mai vii pana la cele mai inchise. Formele sunt disponibile in diverse variante, existand forme precum cele geometrice de mici sau mari dimensiuni sau cele florale. De multe ori acestea sunt dispuse armonios. Unele colectii contin materiale textile cu linii mai simple sau mai complexe incrucisate sau dispuse simetric.

Ce stiluri de amenajare sunt potrivite pentru aceste materiale?

Exista diferite tipuri de materiale pentru perdele si draperii si cadrul ofertei noastre. E greu de spus daca anumite materiale se potrivesc in mod exclusiv unui anumit stil de amenajare. Libertatea de a alege si a potrivi un anumit material cu celelalte elemente dintr-o incapere este a clientului. Noi prezentam in urmatoarele randuri cateva posibile integrari a anumitor materiale propuse pietei de echipa noastra. Materialele prevazute cu forme geometrice simple ar putea fi mai usor integrate in interiorul unei incaperi cu elemente differentiate intre ele din punct de vedere al culorilor sau formelor evidentiate(diversitate de elemente adeseori specifica stilului eclectic).

Materialele cu un aspect simplu reliefat printr-o singura culoare(existenta pe intreaga suprafata a materialului) pot fi folosite mai mult pentru un stil de amenajare modern, mai ales daca vorbim de nuante mai inchise. Materialele evidentiate prin intermediul unor culori mai vii pot, indiferent de colectie, sa devina parte a unei incaperi plina de personalitate. De multe ori, pot fi integrate cu usurinta in cadrul incaperilor cu elemente evidentiate prin culori care sa atraga atentia.

Exista doar materiale textile elegante, potrivite mai mult pentru un cadru formal?

Oferta noastra cuprinde numeroase materiale elegante, insa ele nu sunt singurele materiale textile pe care le punem la dispozitia actualilor sau viitorilor clienti. Printre materialele textile destinate realizarii de perdele si draperii pot fi regasite diferite modele prevazute cu nuante si forme puternic evidentiate (aspectul lor viu poate fi asemanat cu cel al materialelor publicitare). Un exemplu in acest sens ar fi materialul textil Exotic 01, formele sale fiind reprezentate prin intermediul unor forme de fructe viu colorate.

Idei propuse de noi pentru alegerea materialelor textile

Categoria de materiale textile pentru perdele si draperii este una consistenta pe pagina Niky Decor. Dorim sa te ajutam sa diferentiezi mai usor modelele intre ele oferindu-ti o serie de aspecte pe care noi le consideram a fi mai importante. Desigur, aceasta este o perspectiva subiectiva, aspectele ar putea fi cu totul altele. Decizia de a alege un anumit produs textil in defavoarea altuia este doar a ta. Noi doar prezentam urmatoarele informatii cu scopul de a te ajuta in cazul in care esti constrans de timp.

Caracteristicile functionale ale materialelor textile sunt importante in perspectiva noastra. Dispunem de materiale textile care pot diminua lumina provenita din surse externe (precum cele de tip blackout) sau cele care, dincolo de scaderea posibilitatii patrunderii luminii, pot reduce intensitatea zgomotelor din exterior (precum cele de tip blackout fonoabsorbante).

Urmatorul aspect este reprezentat in viziunea noastra de prezenta sau lipsa formelor de pe suprafata materialelor textile. Modelele sunt variate, existand posibilitatea achizitionarii unor materiale textile simple (neprevazute cu forme de anumite tipuri) si a unora mai complexe din acest punct de vedere(prevazute cu forme geometrice simple, forme florale si altele).

Vezi aici recomandari pentru perdele si draperii moderne

Ultimul aspect pe care noi il consideram a fi important sunt culorile. Majoritatea colectiilor sunt prevazute cu modele de diferite nuante, mai deschise sau mai inchise. In cazul in care nu gasesti o anumita culoare intr-o anumite colectie poti incerca alte colectii cu modele similare celor dorite de tine. Ne poti contacta pentru a-ti propune diferite modele in acest sens.