Blog Lenjerii Horeca Importanta si Avantajele Lenjeriei de Pat pentru Hotel

Importanta si Avantajele Lenjeriei de Pat pentru Hotel

Suntem producator din anul 2008 de lenjerii de pat pentru hoteluri si pensiuni. Cati dintre noi nu a petrecut cel putin o noapte intr-un hotel? In concediu, intr-o deplasare de serviciu sau atunci cand am dorit sa facem o surpriza unui prieten aflat in departare, hotelul ne devine casa pentru o perioada scurta de timp. De aceea cautam ca acesta sa ne indeplineasca toate asteptarile, sederea in el fiind una cat se poate de placuta.

Toti cerem de la un hotel, liniste, curatenie, eleganta si mult bun gust. Astfel toti proprietarii de hoteluri sau pensiuni pun mare accent pe decorarea camerelor. Aleg cele mai atractive culori, cele mai elegante corpuri de mobilier dar unii dintre ei uita de un element foarte important si anume de lenjerii de pat hotel.

Astfel vedem deseori intr-o camera de hotel care se vrea aranjata ca la carte, un pat care iese complet din peisaj. Lenjeria de pat fie epateaza prin culoare, fie prin modelul sau, fie prin aspectul neingrijit, iar acest lucru iti va influenta stare de spirit, facandu-ne sa plecam cat mai repede.

De aceea pentru a respecta calitatea, pentru a oferi un omagiu bunului gust, pentru a castiga clienti fideli si bineinteles pentru a se bucura de profit, proprietarii de hoteluri ar trebui sa puna accent pe micilie detalii. Astfel alegerea lenjeriei de pat nu trebuie sa fie facuta in functie de pret sau de usurinta procurarii lor si nici nu trebuie lasata in seama unui angajat care nu are nicio tangent cu domeniul designului de interior. Este indicat sa tinem cont de normele frumosului, de noile tendinte dar in acelasi timp sa ne raportam si la traditie. Sa tinem cont de faptul ca tot ce a castigat lupta cu timpul este pretios si ca poate fi in acelasi timp si foarte actual.

Astfel de lenjerii de pat din damasc sau din bumbac reprezinta alegeri ideale care garanteaza reusita unui ambient si mai ales somnul profund a celor care se vor bucura de ele. Desi pare de necrezut, o lenjerie de pat aleasa potrivit poate sa reprezinta o carte de vizita importanta care sa-ti recomande hotelul ca fiind unul care respecta calitate, iubeste bunul gust, este ospitalier si impresioneaza prin ambientul de vis.

Suntem specializati in productia si vanzarea de materiale textile destinate Hotelurilor si Pensiunilor, materiale textile decorative, lenjerii de pat damasc, pilote de pat, perne din puf si pene, lenjerii de pat hotel, protectie saltea, prosoape de baie, lenjerii de pat bumbac.

Instructiuni de utilizare:

Temperatura maxima de spalare 40°C. actiune mecanica normala, clatire normala, centrifugare normala - Clorinare interzisa.

- Temperatura maxima admisa a talpii fierului de calcat: 110°C . - Nu se curata chimic .

- Uscare in tambur rotativ.

- Program de uscare cu temperatura redusa.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu ne situam printere cele mai profesionale si apreciate firme de profil pe piata din Romania. Departamentul de produse textile destinate Hotelurilor va ofera toata gama de lenjerii de pat hotel, care reprezinta garantia raportului calitate pret. Pentru fiecare proiect oferim consultanta de specialitate.