Blog Design Proiect de Design pentru o casa realizat cu succes

Proiect de Design pentru o casa realizat cu succes

Fiind vorba despre o vila in care suntem convinsi ca ati investit o suma considerabila, atat in realizarea unui proiect arhitectural in concordanta cu necesitatile voastre, cat mai ales la capitolul materiale de constructii si manopera, este evident ca procesul de amenajare interioara si exterioara necesita atentia unui adevarat specialist.

Oferim o gama variata de servicii de proiectare arhitecturala si design interior insa principalul nostru domeniu de activitate este destinat designului interior, experienta acumulata de-a lungul timpului recomandandu-ne chiar si pentru proiectele de o complexitate sporita, asa cum sunt vilele si imobilele de mari dimensiuni.

O vila se diferentiaza de o locuinta normala sau apartament prin prisma dimensiunilor sale dar si a ideilor pe care proprietarul doreste sa le implementeze. Discutam, in mare parte, despre case de anvergura care au un cost total destul de ridicat, o buna parte din aceasta suma fiind redirectionata catre achizitionarea unor obiecte de decor de calitate.

De ce sa ne alegeti pe noi drept colaboratori pentru implementarea unui design interior al unei vile de lux? Pentru ca avem experienta necesara si va putem propune proiecte dintre cele mai complexe, capabile oricand sa includa propriile voastre preferinte dar si concepte unice, implementate cu succes in numeroase alte proiecte similare.

Am realizat peste 150 de planuri de amenajari interioare case cu etaj dar si a vilelor de lux, unul dintre motivele pentru care putem afirma cu tarie ca experienta este de partea noastra.

Lucram direct cu clientul si acest aspect este imbratisat de majoritatea colaboratorilor nostri, aceasta legatura stransa conducand la rezultate cu adevarat calitative. Desi planul de amenajare interioara are o forma finala, colaborarea stransa cu clientii nostri ne permite sa aducem imbunatatiri periodice, astfel ca un proiect de design interior vila de lux poate ajunge intr-o forma finisata in orice moment al implementarii.

Venit la recomandarea unui client caruia i-am realizat o frumoasa structura pentru o casa in Pipera, proiectul de design interior case din Bucuresti ne este foarte drag si intreaga munca putem spune ca s-a incheiat cu un real succes, locuinta recent finalizata avand o arhitectura moderna si un decor interior extrem de rafinat.

Am alocat mai multe saptamani acestui proiect, clientul dorind o amenajare completa a vilei sale, pornind de la suprafata exterioara si pana la micile detalii regasite in incaperile din interior.

Am preluat proiectul inca din fasa iar acest aspect s-a dovedit a fi un real avantaj, intreaga echipa primind sarcini bine trasate in vederea implementarii tuturor detaliilor solicitate de catre client. Lucrandu-se unilateral la acest proiect, am asigurat atat faza de proiectare cat si cea de constructie, ultimele finisaje apartinandu-ne in totalitate. Rezultatul? Un design interior pentru o vila care a primit numeroase aprecieri, intreaga familie a clientului felicitandu-ne pentru atentia sporita pe care am acordata fiecarei incaperi.

Avem un mod de lucru care ne recomanda pentru orice tip de proiect destinat designului interior, in cadrul echipei noastre incadrandu-se atat arhitecti si proiectanti cu o vasta experienta cat si meseriasi capabili sa puna in aplicare fiecare etapa a planului nostru. In ceea ce priveste vila a carei etapa finala am parcurs-o cu o eficienta sporita, se poate spune ca mixul intre modern si lux este unul perfect, in momentul de fata remarcandu-se atat finisajele de o reala calitate cat mai ales piesele de mobilier, decoratiunile sau diversele obiecte care sporesc radical confortul general.

Imaginile pot sa va ofere o imagine de ansamblu a fiecarei incaperi, cadrele fiind surprinse in living, dormitoare, baie, bucatarie si birou. Fiecare finisaj pe care il observati a fost realizat cu minutiozitate de catre echipa noastra, in timp ce piesele de mobilier sunt produse la comanda in Italia.