Blog Design Iata proiectele de case cu etaj realizate cu mare succes

Iata proiectele de case cu etaj realizate cu mare succes

Casele cu etaj necesita de regula mai mult studiu atunci cand vine vorba de un proiect de amenajare interioara sau exterioara. Asta pentru ca suprafetele incaperilor sunt de regula mai mari. Daca sunteti un client pretentios si va doriti ca fiecare incapere sa transmita un alt stil, veti avea nevoie de ajutorul unor experti in domeniu. Fie ca vorbim de case cu etaj pe un stil clasic de lux sau unul minimalist si modern, fiecare element integrat in incaperile din casa, trebuie sa se imbine armonios.

Casa despre care discutam este una de amploare, cele sase incaperi importante avand dimensiuni considerabile, suprafata utila de care membrii familiei se bucura fiind de aproximativ 200 de metri patrati.

Portofoliu case by Nobili Interior Design

Am avut sarcina de a proiecta un design interior pentru aceasta casa cu etaj tinand cont de anumite aspecte precizate de proprietar si, in acelasi timp, am adus ca noutati cateva tendinte in materie de amenajari interioare, totul culminand cu finisaje de cea mai buna calitate si cateva elemente distinctive.

Bineintels acest lucru se aplica si la culorile alese pentru pereti, la elementele de decor, la pardoseala si multe altele. Odata ce specialistii nostri concep proiectul 3D, ulterior se va discuta cu clientul oferta privind materialele necesare pentru amenajarea casei cu etaj. Asadar, pentru un interior clasic, mobilerul italian de lux din lemn stejar, fie din cires, sau nuc , importat din Italia, este cel recomandat.

Sculpturile si lucratura minutioasa al acestui tip de mobilier italian, va face ca fiecare incapere din casa cu etaj sa arate impecabil si luxos. Lista producatorilor si furnizorilor cu care cei de la Nobili Interior Design colaboreaza este una lunga si variata, asadar in functie de bugetul fiecarui client, se pot alege obiecte personalizate si unice. Puteti opta pentru un pat matrimonial din lemn de stejar, alaturi de dulapuri si comode impozante in culori pastel.

Ca si corpuri de iluminat, lustre luxoase care pot orna peretii dormitorului iar un candelabru din cristal este sugestia noastra pentru tavanul din dormitor.

Solutii de design interior case cu etaj

Insa daca detineti o casa cu etaj si va doriti ca aceasta sa fie amenajata in stil eclectic, de pilda, mixarea unui mobilier antic cu alte piese de decor moderne va este permis cu acest stil de design interior. Este alegerea perfecta pentru cineva care iubeste atat noul cat si vechiul.

Asadar, alegeti piese moderne in cea ce priveste obiectele de decor, precum vaze de sticla cu un design abstract, draperii colorate, elemente din ceramica etc. Designerii se pot juca cu culorile, texturile si formele, indiferent de stilul de design dorit de catre client.

Fiecare stil de decor in parte isi are caracteristicile sale, insa in functie de afinitatile clientului, o echipa de designeri cu idei creative poate aduce un plus de valoare fiecarui proiect de casa cu etaj in parte. Lasa-te pe mana unor profesionisti cand vine vorba de proiectul de design interior pentru casa cu et