Blog Design Cum poti obtine un proiect de Design clasic pentru casa ta

Cum poti obtine un proiect de Design clasic pentru casa ta

Stilul architectural clasic se caracterizeaza prin rafinament, organizare minutioasa, detalii remarcante, culori neutre si concordante, eleganta si precizie. Specialistii de la Nobili Interior Design au surpris toate aceste elemente in proiectul realizat, respectiv design interior casa clasica, atemporalitatea stilului clasic fiind perceputa din ce in ce mai mult de catre oameni, care aleg acest stil care nu numai ca nu dispare, insa este imbunatatit, iar aceasta doar cu ajutorul specialistilor nostri.

Caracteristici design interior case stil clasic

Entry-ul casei este unul fabulos, inca de la inceput acesta impacteaza vizual prin puncte de atentie deosebite: parchetul stratificat (marca Gazzoti Italy), ales de catre specialistii nostri cu atentie aleasa, mobila clasica masiva (marca Francesco Passi Italia), candelabrul si lustrele ornamentale (marca Ideal Lux Italia), si nu in ultimul rand cromatica spatiului, specifica stilului clasic, un mélange dintre bej, crem, asfintit, gri, cafea cu lapte si chamois.

Sfaturi amenajari interioare oferite de specialistii Nobili Interior Design

Organizarea living-ului prezinta interes, in special din punctul de vedere al compartimentarii acestuia, astfel cum l-au gandit si amenajat specialistii nostri. Astfel, se distinge o zona de relaxare, de lounge, avand efectivitatea propriu-zisa a unui living, separata de alte 3 spatii, respectiv un hol, o zona office, de birou si biblioteca si o zona de recreere, adiacenta unui spatiu verde, viu, incarcator.

Se remarca si multitudinea surselor de lumina naturala, prin intermediul ferestrelor mari, pozitionate pe aproape intreaga suprafata exterioara a spatiului din living, care confera un aer boemic si elegant spatiului si prin accesorizarea acestora, cu draperiile alese de specialistii nostri.

Prezenta detaliilor cum ar fi obiectele de decor, plantele, tablourile decorative sau cornisele profile decorative, alaturi de multitudinea surselor de lumina artificiala din tavan, creaza un ambient rafinat, delicat, inauntrul caruia orice persoana al carei stil clasic este preferat, ar simti ca se afla „acasa”, loc ideal pentru relaxare si petrecerea unui timp deosebit.

Bucataria este amenajata in stil clasic de asemenea, cromatica vopselei decorative de pe pereti fiind simetrica si in concordanta cu cea a mobilierului si electrocasnicelor, cu exceptia detaliilor decorative din zona de lucru.

Specialistii nostri au ales electrocasnicele Smeg, intrucat acestea se imbina perfect stilului clasic vizat, dar si pentru utilitatea si calitatea acestora. Si in aceast spatiu, s-a optat pentru cornisele decorative, pentru a contura imaginea clasica a bucatariei. Dormitorul prezinta definitia clasicismului intr-o singura imagine. Nota ambientala generala este calda, calma, simpla, eleganta…intr-un cuvant clasica.

Specialistii nostri au preferat de asemenea optarea in favoarea unei mobile clasice marca Francesco Passi Italia, candelabrul si lustrele ornamentale marca Ideal Lux Italia si parchetul stratificat marca Gazzoti Italy, intrucat acestea emana rafinament, sunt de o calitate superioara si de durata.

Culoarea aleasa pentru draperii, respectiv brown, are rolul, in concurs cu cea a pernelor decorative, de a conferi o nota cosy, de intimitate a spatiului din dormitor.

Baia a fost amenajata simplu, dar cu stil. Gresia si faianta au fost materialele alese marca Mirage Italia, renumite pentru calitate si eleganta in ceea ce priveste aspectul si detaliile. Cromatica este de asemenea comuna intregului spatiu, candelabrul suspendat din cristale si lampile suspendate avand ca rol crearea unui ambient elegant, intim si rafinat.

Proiectul de design interior casa clasica este unul simplu dar sofisticat si complex prin totalitatea aspectelor ce au contribuit la realizarea acestuia, specialistii nostril recomandand acest stil si acest spatiu persoanelor al caror timp liber pe care il petrec acasa, il doresc a fi unul de calitate, de relaxare, de liniste, de armonie, de pace si de echilibru.

In acest spatiu sunt prezente elementele de decor, obiectele decorative, tablourile decorative, candelabru si lustre pentru o luminozitate artificiala debordanta, cromatica neutra si in continuitate cu cea din restul casei.