Blog Amenajari Afla avantajele amenajarii cu parchet stratificat Kahrs

Afla avantajele amenajarii cu parchet stratificat Kahrs

Atunci cand ne alegem un drum in viata, cautam o poteca sigura, confortabila, cat mai lunga, trainica si usor de parcurs. Aducand aceasta metafora la stadiu de realitate, putem spune ca suprafata pe care zilnic calcam ne poate conferi o stare de relaxare, confort, protectie si mai ales incredere. De aceea, cei care stiu sa aprecieze nu doar durata drumului cat si calitatea sa vor alege sa-si paveze calea cu parchet din lemn triplu stratificat Kahrs.

Aceasta alegere reprezinta calea sigura spre confortul oricarei locuinte si asta pentru ca proprietatile speciale ale parchetului Kahrs, fac din acesta o componenta de lux a unui design de interior ce vrea sa fie elegant, rafinat si original. In ceea ce priveste testul suprem al timpului, putem spune cu siguranta faptul ca parchetul din lemn triplu stratificat Kahrs l-a trecut cu succes.

Istoria acestui tip de parchet dateaza de peste 150 de ani si-si are nucleul in fabricile de prelucrare a lemnului din Suedia. Aici calitatea reprezenta si inca mai reprezinta premiza confectionarii fiecarei placi de parchet. De asemenea eleganta, finetea, originalitatea reprezinta proprietati ce nu au fost niciodata ignorate. De-a lungul timpului, parchetul Kahrs a ajuns in topul celor mai trainice si de calitate tipuri de parchet din intreaga lume, cucerind gusturi fine, priviri critice si asteptari ce pareau de neatins.

Pentru ca modul de amenajare a locuintei reprezinta o extensie a personalitatii noastre, poti opta pentru parchet triplu stratificat Kahrs ce se gaseste intr-o gama de nuante generoasa care vor multumi cele mai riguroase gusturi clasice cat si cele mai rebele asteptari moderniste. In acelasi timp producatori acestui tip de parchet de lux stiu ca in spatele fiecarei coperti atractive trebuie sa stea o poveste interesanta, de aceea ei isi canalizeaza tot profesionismul si apeleaza la cele mai avasate metode tehnologice, transformand confortul intr-o constanta a casei care poate cu usurinta sa-si castige titulatura de camin.

Astfel acest tip de parchet stratificat impresioneaza prin calitatile sale tehnice, prin aspectul de lux, prin povestea care asteapta sa fie asculta. Da, chiar si parchetul are o poveste care asteapta sa fie descoperita si care iti va fi soptita de fiecare data cand talpile tale vor fi rasfatate de atingere fina dar ferma si calduroasa a acestuia.

Acest tip de parchet triplu stratificat, este fabricat din lemn natural de esente tari, precum stejarul sau nucul american. Printre cele mai importante proprietati ale sale se numara si permeabilitatea crescuta pentru incalzire, traficul intens si distributia intinsa si uniforma a caldurii.

De asemena, parchetul din lemn Kahrs este rezistent si durabil in timp, pastrandu-si neatinse proprietatile estetice. Este ideal pentru orice tip de design interior, fiind clasic si modern in acelasi timp si pliandu-se pe gusturile oricaruia dintre noi.

Pretul este unul avantajos, mai ales avand in vedere faptul ca atunci cand achizitonam parchet din lemn Kahrs alegem calitate indelungata, confort la standarde inalte si protectie desavarsita pentru noi si pentru toti cei dragi noUa. Daca parchetul este unul suedez placera creata este traditionala.