Prosoape din Bumbac 100%

Alege prosoape din bumbac pentru hotel. Atunci cand un hotel isi intampina oaspetii pentru cazare, fie ca este vorba de o singura noapte sau de un sejur, prosoapele de baie, lenjeriile de pat si nu numai sunt accesoriile cele mai importante dintr-o camera de hotel.

Acestea trebuie sa fie de calitate, pentru ca oaspetii sa se simta rasfatati si respectati. Calitatea serviciilor vorbeste despre imaginea pe care hotelul doreste sa le-o transmita clientilor sai, tocmai de aceea este important sa alegeti doar lucruri de calitate.

Atunci cand vorbim de o gama de prosoape de baie din bumbac 100%, trebuie sa recurgem intotdeauna la furnizori de prima mana. Prosoapele care sunt din bumbac, sunt de regula pufoase si fine la atingere si absorb extrem de bine umezeala. Dimensiunile variaza, asadar nu veti avea dificultati in alegerea acestor accesorii pentru baia din camera de hotel. Recomandam cele care au o densitate de 550 gr/mp, indiferent de dimensiunile pentru care optati.

Gama si ofertele variate de preturi cat si de modele, va permit sa alegeti cele mai bune prosoape de baie din bumbac 100%. Nu ezitati sa “rasfoiti” ofertele variate cu astfel de produse si sa plasati o comanda pentru numarul de bucati dorite. In general, aceste prosoape de baie se gasesc la set, insa comezile se pot plasa si pentru bucati individuale. De regula, exista anumiti furnizori care accepta comenzi incepand de la un numar prestabilit, de pilda 50 de seturi sau mai putin.

Asadar, este indicat sa verificati intotdeauna acest aspect cand plasati o comanda pentru prosoape de baie hotel. Aceste sfaturi si sugestii vin in ajutorul cumparatorilor care detin o pensiune, un hotel sau un motel.

In cea ce priveste culorile pentru aceste prosoape, va puteti alege fie aceeasi culoare pentru intreaga gama de prosoape de baie, fie puteti opta pentru clasicul alb imaculat cu niste modele minimaliste. Totul depinde si de stilul in care este amenajata camera de hotel, desi de cele mai multe ori prosoapele albe de baie sunt cea mai populara alegere. Acestea se spala usor si orice pata sau urma de murdarie se poate indeparta cu detergentii potriviti. Aceasta spalare rapida se datoreaza si calitatii materialul, iar astfel de prosoape din bumbac vor rezista la spalari dese, aratand ca noi.

Mai multe detalii pe Niky Decor

In functie de culoare, dimensiune si calitatea tesaturii, pretul poate varia. Insa, exista si seturi de prosoape de baie la preturi ofertante, tot ce trebuie sa faceti este sa urmariti ofertele si sa optati intotdeauna pentru prosoape de baie din bumbac 100%. Compromisurile trebuie evitate daca doriti sa va fidelizati clientii. Acestia cu siguranta vor reveni cu mult interes daca sunt tratati regeste, iar acest lucru inseamna sa le oferiti tot comfortul necesar pentru ca sederea lor in cadrul hotelului sa fie una memorabila.