Servicii Amenajari interioare Horeca Textile hoteliere: Solutii amenajari camere de hotel

Textile hoteliere: Solutii amenajari camere de hotel

Modul in care se prezinta din punct de vedere vizual si functional o camera de hotel poate diferentia afacerea ta de celelalte prezente pe piata.

Pentru a te ajuta, iti punem la dispozitie numeroase textile hoteliere destinate amenajarii camerelor de hotel. Gama este un variata, existand atat textile simple(neprevazute cu o anumita forma) si textile mai complexe(prevazute adeseori cu forme florale sau geometrice dispuse armonios).

Prezentam in randurile urmatoare cateva caracteristici ale anumitor produse textile din cadrul ofertei noastre.

Lenjeriile de pat din damasc

Damascul este o tesatura deosebita apreciata pentru formatul dens, potrivit pentru nevoile hotelierilor. Straturile multiple din fibre organice sau sintetice pot oferi un plus de rezistenta. In cadrul ofertei noastre pot fi regasite diferite tipuri de lenjerii de pat damasc, compuse fie dintr-un anumit material textil fie dintr-o combinatie a acestora. Un alt avantaj al acestui tip de tesatura este reprezentat de faptul ca damascul absoarbe mai greu apa. In varianta satinata, lenjeria de damasc are un aspect lucios si o suprafata neteda.

Lenjeriile de pat din bumbac

Bumbacul este un material foarte folosit in lumea textilelor care, prin intermediul fibrelor organice, favorizeaza circulatia aerului. Astfel pielea va putea sa respire, fiind redusa posibilitatea supraincalzirii corpului in timpul somnului. Tesaturile de bumbac propuse pietei de Niky Decor au o textura neteda, prietenoasa cu pielea. Aspectul simplu si elegant al tesaturilor noastre din bumbac este unul care permite o integrare cu usurinta a acestor lenjerii in interiorul unei camere de hotel.

Perdele si draperii hotel

Aceste produse textile pot imbogati modul in care se prezinta din punct de vedere vizual camera de hotel prin intermediul culorilor si in functie de caz, prin intermediul formelor deosebite. Ne adresam cat mai multor antreprenori, designeri sau pasionati ai design-ului interior, oferta noastra fiind compusa atat din modele prevazute cu un aspect simplu (lipsit de forme suplimentare), cat si din modele cu forme geometrice sau florale aparte.

Draperii blackout

Draperiile blackout pot acoperi nevoile persoanelor care isi doresc mai putina lumina in interiorul camerei. Tipul acesta de tesatura poate aduce un plus de intimitate si poate crea mediul propice pentru un somn odihnitor. Draperiile pot de asemenea sa fie un factor care sa potenteze crearea unei unei atmosfere potrivite pentru momentele dedicate vizualizarii unui film. Categoria de draperii blackout include modele de diverse culori, printre acestea numarandu-se atat culori deschise, cat si culori inchise.

Draperii blackout ignifugate

Textilele din aceasta categorie ofera posibilitatea diminuarii luminii venite din exterior precum: lumina soarelui, lumina stalpilor de iluminat sau din alte surse. Draperiile de acest tip sunt ignifugate, de aici si posibilitatea mai redusa de a se aprinde brusc. Paleta de culori a acestor modele este una larga, existand nuante pentru diverse stiluri de amenajare a camerelor de hotel.

Materiale pentru tapiterie ignifugate din stofa

Materialele ignifugate realizate din stofa pot fi protejate de actiunea mai putin propice a focului. Categoria abunda in diverse modele, de la cele prevazute cu un format simplu pana la cele prevazute cu forme geometrice(reprezentate printr-o combinatie de culori). Chiar si in varianta simpla, acest material pentru tapiterie are o textura vizibila si poate imbogati din acest punct de vedere aspectul camerei de hotel. Stofa este o tesatura placuta la atingere care se poate curata usor datorita suprafetei netede.

Piele naturala pentru tapiterie

Pielea naturala poate aduce schimbari estetice pozitive decorul unei camere de hotel. Aspectul elegant si simplu este unul potrivit pentru antreprenorii si pasionatii de design interior care apreciaza rafinamentul. Suprafata neteda permite o mai usoara curatare a pielii si implicit, mai putin efort depus de personalul insarcinat cu pastrarea in bune conditii a canapelelor sau a altor tipuri de mobilier similare.

De ce Niky Decor?

Punctam in urmatoarele randuri cateva detalii generale legate de oferta si de produsele textile oferite de compania noastra.

Aspect Elegant

– Textilele prezentate in acest articol au o infatisare eleganta, indiferent ca vorbim de textilele cu format simplu (fara forme sau culori diverse) sau de cele prevazute cu forme geometrice sau florale armonioase. Alegem sa ne abatem de la aspectul nonconformist, mai putin apreciat in industria HoReCa. Includem in cadrul ofertei noastre acele textile care pot contribui la crearea imaginii unui spatiu incarcat de rafinament.

Materiale Textile Recunoscute

– Credem ca putem acoperi mai bine nevoile hotelierilor alegand sa alcatuim oferta noastra cu produse realizate din materiale textile folosite si apreciate pe scara larga, precum bumbacul sau poliesterul. Dorim in acest fel sa ne asiguram ca actualii sau viitorii nostri clienti pot beneficia de materiale dovedite de-a lungul timpului ca fiind potrivite pentru utilizare in domeniul ospitalitatii.

Gama Larga de Produse Textile

– Ne focusam atentia asupra acoperirii diferitelor nevoi ale celor care activeaza in domeniul HoReCa. Dincolo de produsele textile destinate amenajarii unei camere de hotel, actualii sau eventualii cumparatori mai au la dispozitie si produse textile destinate salilor de restaurant si salilor de evenimente. Mai exact, acestia au la dispozitie numeroase fete de masa alcatuite dintr-un anumit material textil sau dintr-o combinatie de materiale(bumbac si poliester).

Puncte de plecare in alegerea produselor textile

Vrem sa iti venim ajutor cu o serie de puncte de plecare, gandite pentru a-ti usura cautarile. Ai libertate totala in a decide ce este potrivit sau nu pentru ambientul ce se doreste a fi decorat. Informatiile prezentate in urmatoarele randuri sunt subiective, ordinea ar putea fi cu totul alta, la fel si criteriile.

Un prim punct de plecare in viziunea noastra sunt culorile. Acestea joaca un rol important in felul in care arata ambientul unei camere de hotel si pot intr-o oarecare masura sa ofere imaginea unui decor coerent. Oferta noastra este una bogata in diverse culori in cazul majoritatii categoriilor, regasindu-se atat culori deschise, cat si culori inchise.

Un alt element important din punctul nostru de vedere este reprezentat de textura materialului textil. Texturile sunt strans legate de tipul de material folosit (bumbacul, poliesterul etc.) si de tipul de tesatura ales pentru realizarea produsului textil. O textura bogata, usor vizibila cu ochiul liber poate diminua aspectul monoton al unui ambient incarcat de materiale textile cu suprafete netede si lipsite de variatii. Un format de tesatura neted si foarte lucios poate fi integrat cu mai multa usurinta in cadrul unei sali de evenimente.

Componenta practica conteaza, mai ales cand vine vorba de industria ospitalitatii. Produsele textile prezentate in acest articol pot fi diferentiate prin intermediul caracteristicilor practice ale acestora. Un scurt exemplu: capacitatea unui anumit tip de draperie de a diminua lumina din exterior, indiferent de sursa.

Acestea sunt punctele de plecare importante din perspectiva noastra. In cazul in care doresti mai multe informatii legate produsele textile oferite de compania noastra, poti folosi formularul de pe site pentru a ne contacta.