Lenjerii Damasc in Dungi, Comanda Lenjerie Alba Horeca

Suntem producator de lenjerii de pat din damasc pentru Hotel sau Pensiune. Lenjerie de pat din damasc in dungi confectionate la comanda pe dimensiuni standard pentru pat single, dublu sau pe dimensiuni speciale in functie de cerintele fiecarui client.

CITESTE TOT

Lenjerie de pat damasc hotel

Vrei să-ți surprinzi clienții într-un mod plăcut atunci când ajung în camera hotelului tău? Achiziționează de pe site-ul nostru o lenjerie de pat din damasc pentru HoReCa și nu vei da greș. Suntem o companie producătoare de articole textile destinate restaurantelor, pensiunilor, hotelurilor și dorim să venim în sprijinul antreprenorilor care își respectă clienții și vor să le ofere confort garantat.

Comandă o lenjerie de pat din damasc HoReCa și încântă-ți oaspeții prin micile detalii! Ce avantaje ai dacă achiziționezi articole de la un producător de lenjerii de pat pentru Hotel? Atunci când pășești pentru prima dată într-o cameră de hotel, primul lucru la care te uiți este decorul și modul în care este amenajată aceasta. Pentru a le oferi clienților produse realizate din materiale calitative, rezistente și estetice, este recomandat să comanzi produse textile de la un producător de lenjerii de pat pentru Hotel care știe care sunt așteptările acestora și ce îi poate impresiona.

Producator lenjerii de pat

Principalul avantaj de care beneficiezi în urma colaborării cu Niky Decor este că îți poți alege modelul și dimensiunea dorită a lenjeriei de pat. Vezi ce alte avantaje ai dacă achiziționezi articole de la un producător de lenjerii de pat pentru Hotel:

• Experiența vastă pe care o avem în confecționarea articolele textile pentru domeniul HoReCa ne face partenerii potriviți atunci când ești în căutare de lenjerie de pat din damasc, în dungi, pentru hotel

• Echipa noastră confecționează produse din peste 200 de tipuri de materiale textile pentru restaurante, hoteluri sau pensiuni;

• Lenjeriile create de echipa noastră pot fi făcute pe dimensiunea dorită de client;

• Avem o gamă largă de lenjerii de pat, potrivite pentru amenajarea oricărui tip de cameră, clasică sau modernă;

• Folosim cele mai profesionale și rezistente materiale pentru lenjerii de pat;

• Colaborarea cu un producător de lenjerii de pat pentru Hotel îți aduce numai beneficii, mai ales în privința prețului;

• Produsele de pe site-ul nostru le poți achiziționa pe bază de comandă.

Lenjerii de pat HoReCa

Lenjeriile de pat HoReCa sunt ideale pentru orice hotel sau pensiune care dorește să-și primească oaspeții într-un ambient plăcut, frumos amenajat și cu gust. Pe site-ul nostru ai posibilitatea să-ți alegi modelul potrivit pentru fiecare cameră în parte, mai ales pentru că acestea sunt confecționate din diferite tipuri de materiale textile. Iată tipurile de lenjerii de pat HoReCa confecționate de Niky Decor:

Lenjerii de pat damasc satinat

Eleganța și rafinamentul pot fi reprezentate ușor într-un hotel prin lenjerii de pat din damasc satinat. Modelele cu dungi albe dau o notă aparte întregii camere și cu ajutorul acestora vei reuși să-ți atragi clienții, dar și să îți creezi o imagine bună în fața acestora. Comandă lenjerii de pat din damasc satinat!

Lenjerii de pat albe Hotel

Fiindcă albul nu va fi niciodată demodat, ci din contră, arată un stil clasic și simplu, poți alege să amenajezi patul din camere cu lenjerii de pat albe pentru Hotel. Acestea vor fi mereu apreciate și admirate, mai ales dacă sunt confecționate din materiale textile moi la atingere, așa cum este bumbacul sau damascul. Confecționăm lenjerii de pat albe pentru Hotel la prețuri avantajoase, raportate la calitatea și rezistența acestora în timp. Achiziționează lenjerii de pat albe pentru Hotel!

Lenjerii Hotel de lux

Dacă deții un hotel premium și dorești ca toate detalii din acesta să evidențieze acest lucru, atunci trebuie să amenajezi paturile cu lenjerii pentru hotel de lux. Datorită materialelor calitative din care sunt confecționate, acestea surprind eleganța și frumusețea camerei de hotel. Totodată, indiferent pentru câte persoane este patul, una singură sau două, lenjeriile pentru hotel de lux pot fi comandate pe diverse dimensiuni și cu diferite modele. Alege lenjerii pentru hotel de lux și arată finețea acestuia prin detalii mici, ușor de observat și admirat.

Comandă lenjerii hoteliere și amenajează frumos camerele

Achiziționează lenjerii hoteliere pentru a scoate în evidență frumosul din camerele de hotel și a-ți atrage clienții. Suntem producători de articole textile destinate industriei HoReCa și te putem ajuta să fii atent la cele mai mici detalii. Contactează-ne și îți vom oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a comanda lenjerii hoteliere!

Modele lenjerii de pat albe din damasc

Lenjerie de Pat alba Horeca din damasc in dungi de 2 cm pentru hotel realizate la comanda. Lenjerii albe Bumbac de Hotel✔️ Materiale 100% natural la preturi de producator.