Blog Fete de masa horeca restaurant Fete de masa Damasc teflonat sau bumbac satinat?

Fete de masa Damasc teflonat sau bumbac satinat?

Damascul este un material elegant, adeseori ales pentru feţele de masă din cadrul restaurantelor. Varianta tratată special pentru a nu reţine lichide, se numeşte damasc teflonat. Acesta este oricând preferatul localurilor pentru evenimente şi restaurantelor cu orice specific. Feţele de masă sunt importante pentru a aduce frumuseţe, eleganţă, dar şi pentru partea practică. Astfel, orice masă care are nevoie de o faţă de masă potrivită, care să pună în valoare restaurantul şi preparatele servite. Iată câteva informaţii importante legate de feţele de masă de damasc pentru restaurant.

Damascul teflonat este un material care nu se pătează

Unul dintre cele mai importante avantaje ale folosirii unei feţe de masă din damasc teflonat, este acela al faptului că nu se pătează uşor. Doar uleiul poate produce pete pe acest tip de material. De asemenea damascul nu reţine lichidele care ar păta în mod normal faţa de masă. Chelnerul poate interveni foarte repeade atunci când se varsă ceva pe masă, iar faţa de masă arată impecabil.

Damascul teflonat se întreţine foarte uşor

Pentru orice restaurant, modul de întreţinere a obiectelor care fac parte din rutina zilnică, este important. Astfel, damascul teflonat se spală foarte simplu şi se întreţine uşor, lasând timp pentru alte tipuri de operaţii necesare pentru o bună gestiune internă. Astfel, acest material elegant şi frumos, are calitatea de a se păstra impecabil şi de a se curăţa imediat atunci cand realizam fete de masa pentru restaurant.

Damascul teflonat are un aspect frumos

Aspectul materialului este foarte important pentru modul în care se pun în valoare elementele de design şi prezentare din cadrul resstaurantului. Astfel, damascul este fin şi are o ţesătură recunoscută în întrega lume pentru eleganţa şi rezistenţa sa. Damascul teflonat, realizat special pentru a produce feţele de masă potrivite în cadrul unui restaurant, este frumos şi practic în acelaşi timp.

Poţi alege culorile preferate pentru restaurantul tău

Damascul teflonat poate să fie ales în orice culoare. Se pot folosi pattern-uri cunoscute sau inedite, în funcţie de design-ul interior din cadrul restaurantului. Feţele de masă sunt parte a decorului existent şi este important să fie alese cele mai potrivite variante pentru a scoate în evidenţă caracteristicile estetice ale spaţiului. Culorile pot influenţa foarte mult pofta de mâncare, atmosfera construită şi imaginea creată. Clienţii reţin întotdeauna culorile şi se bucură de schimbările existente. Poţi alege să foloseşti în restaurant feţe de masă clasice albe sau cu model, ori culori diferite. Orice variantă este potrivită cu specificul localului.

O întreţinere uşoară a feţelor de masă presupune şi o bună servire şi un aspect impecabil întotdeauna

Feţele de masă teflonate din damasc se întreţin foarte uşor, iar personalul se poate ocupa de o bună servire a clienţilor întotdeauna. Aspectul impecabil al unui restaurant aduce din ce în ce mai multe vânzări, iar cei care trec pragul sunt perfect mulţumiţi.

Feţele de masă din damasc teflonat sunt alegerea perfectă pentru restaurantul tău , datorită ţesăturii frumoase şi elegante. Totul este dublat de o întreţinere foarte uşoară, arată frumos şi curat, iar clienţii sunt permanent încântaţi.