Blog Design Afla ce recomanda specialistii pentru amenajarea salilor de nunti

Afla ce recomanda specialistii pentru amenajarea salilor de nunti

Nobili Interior Design iti ofera competent si profesional amenajarea salii de nunta in orice stil de amenajare, deoarece dispune de arhitecti experti si designeri talentati in colaborare cu importatori europeni de top.

Nobili Design furnizeaza materialele de prima mana in ceea ce priveste proiectul de design interior sala de nunti, importand materiale de calitate precum gresie si faianta pentru placarea pardoselii salonului de lux cat si a peretilor, mobilier masiv din lemn, corpuri de iluminat si alte accesorii, cat si finisaje. Toata paleta de culori este la dispozitia ta. Din obisnuite si standard, salile de nunti se va transforma in fabulos de frumoase, originale, unice si de lux. Fete de masa si huse pentru scaune, arcuri de o frumusete neobisnuita, sunt realizate din organza de aer. Astfel de sali de nunti vor arata spectaculoase si festive.

Optiuni pentru amenajarea salilor de nunti

Expertii in amenajari interioare sali de nunti, cu materiale de inalta calitate, vor transforma interioarele dincolo de recunoastere. O masa de prezidiu pentru miri, poate fi decorata cu o tesatura aerisita in orice culoare. Un design special, impletit cu tesatura in tonul intregului design al salii, este de obicei amplasat la masa tinerilor pentru a sublinia si evidentia prezidiul.

Designul poate fi cu iluminare, iluminand sala de nunta cu lumini palpaitoare sau fara ele. Intr-o sala luminoasa de nunta, se folosesc draperii in tonuri contrastante.

La amenajarea salii de nunta pot fi folosite tesaturi in culori stralucitoare, care subliniaza frumusetea decorului. Daca se prefera o sala intunecata, cele mai avantajoase sunt tesaturile in culori stralucitoare - alb, auriu, albastru. La amenajarea unei sali de nunta, folosirea materialelor de calitate ofera intotdeauna interiorului lejeritate si frumusete.

Desigur, alegerea culorii pentru amenajarea salii de nunti nu este usoara, dar designerii si arhitectii experimentati vor face alegerea in functie de dorintele clientului si de forma si dimensiunea salii de nunta. Amenajarea salilor de nunti si floristica pentru o nunta este munca firmei Nobili Design si vor transforma orice salon de nunta intr-un taram de basm.

Decorul meselor din sala de nunta

Amenajarea unei sali de nunti nu va lasa pe nimeni indiferent. Compozitia de pe masa miresei si a mirelui cu florile preferate si selectate de designerii cu experienta si cu multa dragoste si cunoastere, vor putea decora orice sala de nunta. Mesele din sala de nunti trebuie sa arate elegant si frumos, nu numai atunci cand sunt pline cu feluri de mancare de prima clasa.

Daca tavanul salilor de nunti este suficient de inalt, pe mese trebuie sa existe un decor inalt, cu o compozitie florala deosebita. Daca tavanul salii de nunti nu este inalt, atunci trebuie sa fie creat un decor cu un aranjament floral nu foarte inalt. Buchetele frumoase de flori proaspete de pe mesele invitatilor nu sunt lasate la voia intamplarii, ci, cu ajutorul lor se subliniaza frumusetea designului general al sali de nunta. Amenajarea salilor de nunti cu flori va oferi aspectului general un chic unic.

Amenajari interioare sali de nunti – definirea conceptului

Amenajarea speciala a salilor de nunti este o parte integrala in organizarea atmosferei de sarbatoare. Accentueaza si exprima pe deplin directia tematica a nuntii folosind tehnici moderne. In acelasi timp, fara a utiliza serviciile unor profesionisti a caror activitate merita multa investitie, cum sa faci o nunta pentru o familie tanara exceptionala si sa pui exact accentual pe toate detaliile?

Amenajarea interioara a unei sali de nunti trebuie realizata intr-un singur concept pentru a servi drept fundal integral stilului nuntii. Designul salii necesita definirea tonurilor de baza, completate de armonia culorilor. Eleganta si luxul au nevoie de moderatie si concizie, iar elementele luminoase vitalizeaza designul elegant al salii.

Amenajarea interioara a salii de nunti propriu-zisa, implica utilizarea de materiale textile, materiale de lux pentru pardoseala si pereti, care vor da farmec si rafinament. Descopera si proiecte de design interior restaurante realizate de echipa Nobili Interior Design.

Solutii amenajari si decoratiuni interioare pentru case, vile sau apartamente oferite de importatorul Mobila Italia de la cele mai renumite branduri italiene.