Blog Fete de Masa Feţe de masă rotunde la comandă pentru evenimente sau nunți

Feţe de masă rotunde la comandă pentru evenimente sau nunți

Achiziționarea unor feţe de masă rotunde la comandă pentru evenimente și nunți de la Niky Decor reprezintă nu doar o investiție avantajoasă, ci și o dovadă puternică a calității. Feţele de masă rotunde contribuie cu succes la stropul de eleganţă în care este învăluit evenimentul pe care îl organizați, transformând radical aspectul întregii încăperi, inclusiv a întregului aranjament.

Elemente de decor ce susțin prin model și culoare subiectul evenimentului în sine, feţele de masă rotunde la comandă constituie, totodată, un plus de siguranță pentru masă, protejând-o de orice factor ce i-ar putea deteriora textura suprafeței.

În ceea ce privește materialele din care sunt realizate, feţele de masă rotunde se clasifică în următoarele categorii distincte de produs:

Feţe de masă rotunde din bumbac

Feţele de masă rotunde realizate din materiale naturale precum bumbacul garantează o rezistență sporită, absoarbe și elimină petele de umezeală cu ușurință. Dacă sunteți în căutarea unor feţe de masă rotunde la comandă pentru evenimente și nunți, din bumbac, aflați că și posibilitățile creative sunt nelimitate. Puteți opta fie pentru culori pale (bej, ivoire, crem) - care să confere un plus de eleganţă încăperii - fie pentru culori intense (gri, negru, verde, caffe, maro) - care să anime întreaga atmosferă și să garanteze bună-dispoziție pe tot parcursul evenimentului special.

Fata de masa evenimente model Rostow auriu
Fata de masa rotunda la comanda

Feţe de masă damasc rotunde

Aspectul plăcut și durabilitatea feţelor de masă din damasc sunt principalele motive pentru care acestea sunt tot mai des întâlnite la evenimente și nunți. Damascul teflonat folosit la confecționarea feţelor de masă rotunde este ușor de intrenut și nu reține lichidele – care pot fi înlăturate cu ușurință.

Confecționate dintr-o peliculă din țesătură densă, impermeabilă, feţele de masă din damasc asigură o rezistență excelentă împotriva petelor de apă, suc sau vin, inclusiv împotriva grăsimilor dificile.

Cu un design elegant și o curățare ușoară, acestea sunt considerate speciale datorită modelului inclus direct în țesătură, remarcându-se atât prin rezistență la spălări, nuanțele monocrome sau multicolore, cât și prin strălucirea ce le conferă un aspect foarte atrăgător.

Faţă de masă rotundă material impermeabil

Ușor de întreținut, practice și durabile, feţele de masă rotunde din material anti pată vin la pachet cu proprietăți remarcabile, ce nu permit pătrunderea lichidelor de orice fel în țesătură. Sunt ideale pentru evenimente și nunți, deoarece nu necesită călcare care poate răpi timp prețios.

Se usucă ușor și rapid, întrucât materialul folosit la confecționarea lor are un timp de absorbție îndelungat, ceea ce înseamnă că timpul în care o pată se formează este unul mai îndelungat. Astfel, formarea petelor poate fi prevenită foarte ușor, prin simpla ștergere a feţei de masă cu o lavetă umedă. De regulă, lichidul poate fi curățat complet, chiar și cu un burete sau șervețel, iar fața de masă nu va necesita spălări multiple.

Feţe de masă rotunde din țesătură satin

Feţele de masă rotunde, confecționate din țesătură satin, oferă o atmosferă sofisticată. Aspectul impecabil și satinat al țesăturii lucioase impune o eleganţă estetică desăvârșită care se pretează, fără îndoială, oricăror tipuri de evenimente și nunți organizate in restaurante, față de masă garantează durabilitate îndelungată, ceea ce înseamnă, implicit, și prețuri de achiziție mai mici, pe termen lung.

Țesătura materialului, cât și cromatica sa, au o rezistenţă foarte bună la utilizare, respectiv, la spălări repetate, astfel că investiția inițială se va dovedi una de bun augur. Țesătura din satin are doar calități deosebite: este foarte fină și moale, vine cu un aspect lucios ce poate fi comparat cu cel al țesăturii din mătase, are o stabilitate ridicată la spălare și își păstrează calitățile în timp. Mai mult decât atât, suprafața netedă a feţelor de masă din satin este plăcută la atingere și ia cu ușurință forma mesei unde urmează să fie așezată.

Feţe de masă rotunde din brocard

Ideale pentru evenimente, nunți și restaurante, feţele de masă rotunde din brocard, în nuanțe și modele deosebite, răspund întru totul nevoilor și preferințelor dumneavoastră. Sunt rezistente la temperaturi ridicate de spălare, pentru îndepărtarea celor mai dificile pete, fiind, şi, implicit, ușor de întreținut. Feţele de masă din brocard în culori simple, pale, cu detalii delicate, sunt mai mult decât potrivite pentru orice eveniment formal și nunți, reprezentând un liant între masă, veselă și stilului evenimentului planificat până în cel mai mic detaliu.

Brocardul pentru feţe de masă rotunde din bumbac satiant sau teflonate este un material decorat cu forme dispuse armonios, foarte plăcute vizual, ușor reliefate într-un ton ușor distinct față de culoarea inițială a feţei de masă, pentru o estetică deosebită, într-o atmosferă elegantă și relaxată.