Blog Design Proiecte de design interior case cu etaj la tara sau case cu etaj in oras

Proiecte de design interior case cu etaj la tara sau case cu etaj in oras

Frumusetea interioara a designului casei cu etaj reflecta combinatia originala de stil modern si Art Deco. Proiectul casei cu etaj include dezvoltarea de solutii unice pentru fiecare camera din casa. Intr-o casa cu etaj trebuie sa existe si zone luminoase. Mobilierul italian este confortabil si toate elementele de decor corespund celor mai la moda tendinte de interior modern.

Printre altele, interiorul casei cu etaj trebuie combinat armonios cu spatiul din jur. De exemplu, pentru o casa cu etaj de oras, orice stil este la fel de bine potrivit, de la cel bizantin la ultramodern. Pentru casele cu etaj de la tara stilurile sunt clasic restrans sau mediteranean rafinat, in functie de peisajul din jur. Firma de design Nobili Interior Design ofera dezvoltarea unui proiect de design interior pentru case cu etaj, la cheie. Fiecare proiect este abordat cu sufletul, creand interioare cu adevarat confortabile intr-un design exclusiv. Avantajele firmei de design Nobili Design sunt:

Abordarea individuala pentru fiecare client;Aplicarea ultimelor dezvoltari tehnologice in designul interior;Echipa creativa de profesionisti de top;Rezultatul scontat in conformitate cu dorintele clientului.

Designerii de la Nobili Interior Design ofera o multime de solutii creative, ceea ce face din acest proiect, o reflectare a noilor tendinte la moda. Si multe tendinte au fost create tocmai de designerii de la Nobili Interior Design. Decorul interior magnific si luminos va fi impresionant inca din primele momente ale intrarii in casa. Sala spatioasa poate fi decorata cu o scara de marmura, fiecare treapta putand fi luminata cu LED-uri calde.

Designul plafoanelor camerelor de la parter si etaj, ar trebui sa fie foarte luminoase. Fiecare camera poate fi decorata cu un candelabru de lux in stil Art Deco, precum si cu o versiune originala de tencuieli decorative. Designerii de interior improvizeaza cu pricepere geometria formelor si a liniilor. Fiecare decizie de proiectare serveste la crearea confortului si functionalitatii maxime.

Sfaturi si solutii creative pentru case

Numarul mare de solutii creative, utilizarea de materiale neobisnuite si combinatia lor non-standard fac ca interiorul casei cu etaj sa devina interesant. Clasic si traditional, modern si expresiv, totul se poate imbina in acest interior intr-un singur intreg: liniile de cornise clasice pot fi combinate cu panouri de mozaic artistice, marmura lucioasa sau sticla decorativa, care poate fi combinata cu bronz natural.

O abordare detaliata a dezvoltarii fiecarui element, este alegerea texturilor si a nuantelor intre camere, nuante care sunt vizibile atunci cand interiorul este examinat in detaliu, si care te fac sa privesti si sa te scufunzi in acest interior din nou si din nou.

Servicii de design interior pentru case cu mansarda

In designul de interior pentru case cu mansarda, se acorda atentie fiecarui element al constructiei, de la macheta pana la amplasarea accesoriilor decorative pentru stilul fiecarei camere. Unul dintre elementele semnificative ale constructiei este mansarda. Astazi, ei i se acorda o importanta deosebita: este un decor al casei, si in acest caz, ar trebui sa aiba un design elegant.

Solutii amenajari si decoratiuni interioare cu mobila clasica pentru case, vile sau apartamente oferite de importatorul Mobila Italia de la cele mai renumite branduri italiene. Modele de mobilier pentru casa, la fel ca noile stiluri vestimentare, sunt nestatornice. Dar, indiferent de tendințele populare, fiecare fabrică de mobilă din Italia oferă soluții proprii, cu o predominanță a stilului milanez recunoscut.

Într-un Showroom de design, sunt prezentate de obicei zeci de piese de mobilier, care pot fi aranjate frumos nu numai în sufragerie, ci și în dormitor, bucătărie și camera copiilor sau hol de intrare in casa. Liniile bogate conțin toate produsele necesare pentru interiorul casei: diverse tipuri mobilier de la dulapuri pentru dormitor, paturi tapitate, seturi de living, fotolii, pufuri, canapele, colțare moderne, seturi de dormit, perdele si draperii accesorii și lămpi.

.