Blog Design Proiecte de amenajare interioara case in Bucuresti

Proiecte de amenajare interioara case in Bucuresti

Firma noastra este specializata in amenajarile interioare si detine un portofoliu extrem vast de lucrari care au inclus si decorarea caselor in Bucuresti. Noi le consideram proiecte speciale pentru incaperi esentiale ale unei locuinte si punem pret pe fiecare detaliu al amenajarii pe care o efectuam, clientii nostri bucurandu-se de un loc decorat in concordanta cu tematica generala a casei lor dar care aduce in prim-plan o atmosfera cat se poate de relaxanta.

O casa deosebit de cocheta, situata in inima capitalei Bucuresti, specialistii nostri avand sarcina de a-i oferi un design de interior aparte, in ton cu specificatiile impuse de catre client. Bineinteles ca s-a creat un plan de amenajare interioara bazat atat pe cerintele clientului dar si pe cunostintele noastre in acest domeniu sau pe noile tendinte, drept dovada ca planul asupra caruia am convenit a fost unul de calitate ridicata, menit sa trateze in mod egal fiecare dintre cele sase incaperi al locuintei.

Am preluat proiectul inca din faza incipienta iar acesta a fost un real avantaj, mesterii nostri reusind sa aduca in prim plan finisaje de cea mai buna calitate. Este foarte important ca, in orice proiect de design interior pentru case, specialistii sa se bazeze pe o baza solida, in cazul de fata avand la dispozitie aportul mesterilor nostri care ne-au ajutat sa obtinem finisaje ale pardoselilor si peretilor de cea mai buna calitate.

De asemenea, clientul a dorit un aport concret al luminii naturale in fiecare incapere iar totul a fost posibil datorita unor ferestre de dimensiuni ridicate, menite sa permita luminii soarelului sa patrunda cu usurinta in locuinta.

Solutii design interior in Bucuresti

Acest proiect de design interior casa a fost unul de o complexitate medie spre ridicata, clientul nostru bazandu-se pe experienta noastra si dorind in mod expres ca cerintele sale sa fie aplicate cu succes.

Discutam despre un stil de decor modern destul de dificil de implementat, piesele de mobilier si elementele decorative avand un rol fundamental in definirea ambientului fiecarei incaperi.

Cele sase camere despre care discutam sunt urmatoarele: un living, trei dormitoare, o baie si o bucatarie, specialistii nostri oferindu-le o atentie maxima in vederea mentinerii unui standard de calitate cat mai inalt.

Rezultatul muncii noastre poate fi observat cu usurinta in imaginile alaturate, detalii exacte fiind oferite, la cerere, de catre unul dintre consultantii nostri. Putem imprima in orice moment un design interior similar, un proiect care sa se axeze indeosebi pe preferintele dumneavoastra.

Dintre toate incaperile unei locuinte, livingul se face remarcat datorita grandorii sale si a amenajarii aparte pe care trebuie sa i-o oferim, nu de putine ori intamplandu-se ca atmosfera generala sa ne influenteze intreaga zi. Alaturi de dormitor, livingul este incaperea in care ne petrecem cel mai mult timp liber si ne dorim ca fiecare secunda de libertate sa fie una cat mai agreabila, diametral opusa fata de situatia pe care o intampinam la locul de munca.