Blog Design Optiunile Designerilor pentru amenajarea unui salon de evenimente

Optiunile Designerilor pentru amenajarea unui salon de evenimente

Pentru ca intr-un spatiu comercial amenajat pentru evenimente nunta sa se regaseasca un aer sofisticat, o firma specializata in amenajari si design interior este raspunsul problemelor tale. Nobili Interior Design este o astfel de firma care activeaza inca din anul 2008, iar fiecare proiect de design interior preluat de specialistii nostri a avut un succes rasunator.

Echipa de arhitecti si designeri din spatele unui proiect de amenajare interioara salon de evenimente, nunti, un restaurant sau o simpla cafenea porneste de la identitatea proprietarului si a brandului respectiv. Serviciile noastre sunt complete, iar fiecare proiect de amenajare salon evenimente nunta in parte este tratat la cote inalte.

Caracteristici principale design interior sali evenimente

Daca va ganditi sa mergeti pe un stil luxos pentru salonul de evenimente, va sugeram sa optati pe tonuri elegante precum crem, alb sau bej daca doriti sa redati o senzatie primitoare a locatiei.

Designerii recomanda si un tapet elegant, cu imprimeuri simple si de bun gust, daca stillul clasic este cea va doriti. In functie de spatiul salonului de evenimente, designerii impreuna cu arhitectii vor elaboara o schita 3D care il va ajuta si pe client in viziunea sa.

Iar pentru ca un salon de evenimente inseamna un loc un oamenii se aduna sa sarbatoreasca momente unice din viata lor, specialistii nostrii vor crea locul perfect. Fiecare incapere din acest salon trebuie sa fie o adevarata incantare pentru oaspetii care ii trec pragul.

Iar pentru a reusi asta, designerii se vor axa pe finisaje de calitate, materiale de top si cele mai frumoase accesorii pentru a infrumuseta totul. De pilda, o pardoseala din lemn stratificat in culori naturale si un tavan impunator care are cornise lucrate impecabil, sunt doare cateva idei aplicate pentru designul interior al unui salon de evenimente.

Scaune din lemn masiv si mese rotunde cu picioare sculptate sunt doar cateva din piesele importate din Italia, care pot trona in salonul de evenimente. Totul depinde si de bugetul proprietarilor si bineinteles de preferintelor personale. Insa alaturi de niste oameni cu viziune, proiectele de amenajare interioara pentru saloane vor deveni o realitate frumoasa.

Alege o firma care iti ofera servicii complete in cea ce priveste proiectele comerciale si rezidentiale de amenajare interioara. Indiferent de suma alocata, specialistii nostrii vor oferi consultanta cat si un management al bugetului pentru a duce la bun sfarsit proiectul salonului de evenimente. Nobili Interior Design iti garanteaza calitatea si reusita proiectelor de design interior.