Blog Design Afla care sunt pasii unei amenajari interioare de succes

Afla care sunt pasii unei amenajari interioare de succes

Clientii nostri sunt diversificati si in dese randuri, ei provin din majoritatea provinciilor importante ale tarii. Este foarte adevarat ca majoritatea dintre ei vin in baza unor recomandari primite din partea cunostintelor iar acest aspect nu poate decat sa ne bucure, munca noastra fiind apreciata ori de cate ori reusim sa finalizam un proiect de design.

De aceasta data am ajuns la Constanta, clientul nostru dorind o amenajare completa a vilei sale din centrul orasului. Avand la dispozitie o locuinta de dimensiuni foarte ridicate precum si numeroase incaperi, fiecare dintre acestea fiind destinate unei anumite activitati, am fost nevoiti sa elaboram un plan concret, de anvergura am putea spune.

Am avut parte de aportul intregii echipe de specialisti in amenajari interioare si am conceput un plan de decor pentru living, sase dormitoare, doua bai, bucatarie, o sala de lectura si un birou, pentru fiecare dintre aceste camere mizandu-se pe un stil mixt, alcatuit in mare masura din elemente care definesc un design interior modern.

Echipa noastra a acordat o atentie sporita fiecarei incaperi si, cel mai important, a pus mare pret pe detalii, drept dovada ca intregul plan de design a fost pus in practica si rezultatele muncii noastre pot fi observate cu mare usurinta in galeria de imagini. Am imbinat intr-o maniera utila piesele de mobilier si celelalte obiecte de decor pentru a pastra o ambianta cat mai aerisita, in timp ce cromatica a fost aleasa de proprietar pentru a se imprima o atmosfera cat mai relaxanta.

In alegerea aparaturii electronice si electrocasnice am tinut cont atat de performantele efective ale ansamblelor cat mai ales de dimensiunile, formele si culorile lor, dorinta noastra fiind de a nu degrada intreaga structura cromatica a vilei.

Noi va putem ajuta cu tot ceea ce numim designul interior al locuintei dumneavoastra, firma noastra remarcandu-se de-a lungul timpului ca un partener pentru persoanele care si-au dorit o amenajare interioara corespunzatoare a propriei locuinte. Dispunem de experienta si capacitatile tehnice pentru a va oferi un plan de amenajare sau redecorare optim pentru necesitatile dumneavoastra, in momentul de fata cunoscand mai bine decat oricine care este importanta unui proiect in cadrul unei case .

Realizam si implementam planuri unice de design interior in Constanta si ne asiguram ca fiecare proiect asupra caruia lucram beneficiaza de un grad sporit de autenticititate.

Acest proiect de design interior al vilei din Constanta este unul dintre ultimele la care am luat parte, finalizarea sa avand loc in primavara acestui an. Mai multe detalii despre proiect puteti obtine contactand specialistii nostri in amenajari si design interior.

Citeste si articolul: Cateva motive pentru care trebuie sa lucrezi cu o firma de Design Interior

Interioare clasice italiene pentru case

Mobilierul italian este renumit pentru calitatea sa înaltă. La fabricarea sa, se utilizează materiale naturale, mecanisme moderne, precum și metode de decorare, prelucrare a lemnului. Datorită soluțiilor tehnice, producătorii reușesc să creeze cel mai funcțional mobilier pentru toate camerele din casă: dormitor, sufragerie, baie.

Solutii amenajari si decoratiuni interioare pentru case, vile sau apartamente oferite de importatorul Mobila Italia de la cele mai renumite branduri italiene.

- Mobilierul italian se distinge nu numai prin calitatea sa, ci și prin aspectul său rafinat. Caracteristici distinctive: cadru și fețe din lemn de culoare închisă, forme geometrice simetrice simple, fără elemente de sticlă. In stilul clasic tradițional, există întotdeauna decorarea decorativă a fațadelor. Dar este de reținut: modele ușoare, mânere forjate, ornamentele nu sunt mari și nu sunt strălucitoare.

Forma mobilierului este adesea rotunjită, cu picioare curbate, în aparență seamănă cu vechi sertare rustice, scaune și pufuri cu finisaje moi. De obicei tapițeria din stofa clasica este ușoară, strălucitoare și cu modele distincte. Mobilierul italian într-un interior clasic are, de asemenea, propriile sale caracteristici, în funcție de scop.