Blog Amenajari Vezi ce solutii ofera specialistii pentru amenajarea caselor in stil clasic

Vezi ce solutii ofera specialistii pentru amenajarea caselor in stil clasic

Reamenajarea caselor cu etaj sunt proiecte arhitecturale mai ample care implica mai multa munca. Astfel de proiecte rezidentiale necesita sfatul si talentul unor arhitecti si designeri cu experienta precum Nobili Interior Design.

Sfatul specialistului cand optezi pentru design interior casa stil clasic

Daca va doriti o casa amenajata in stil clasic la cheie, lasati-va ghidati si sfatuiti de oameni cu viziune si talent. Spatiul poate fi un mare avantaj atunci cand ne referim la un proiect rezidential.

Daca detineti camere spatioase intr-o casa cu etaj, fiecare coltisor poate fi gandit intr-un mod cat mai util. Bineinteles astfel de spatii necesita de regula elemente personalizate, asadar Nobili Interior Design recomanda clientilor mobilier facut pe comanda, import Italia.

Amenajare living casa clasica

Daca aveti un living foarte spatios, este necesar sa optati pentru un mobilier facut pe comanda, in functie de dimensiunile camerei. Deci o bibliotca din lemn masiv, foarte inalta si clasica de culoarea lemnului poate fi o piesa centrala in aceasta incapere. Pe langa aceasta, se poate opta pentru o canapea tapitata cu materiale care ne duc in zona de eleganta si rafinament.

Alege materiale de designer de la branduri renumite

Producatorii din gama de lux cu care colaboram va ofera o variatate mare de astfel de materiale si nu numai. Cand spunem materiale si textile pentru un stil clasic de decor, ne referim la catifea sau chiar matase, orice tip de material fin. In completarea stilului clasic pentru zona de living, designerii aleg sa includa de cele mai multe ori accesorii la fel de rafinate.

Cauti firma design interior Bucuresti ?

Tablourile pot infrumuseta peretii, oglinzile la fel si bineinteles corpurile de iluminat sunt cheie pentru o incapere cat mai impozanta si luminoasa pe timpul noptii. Aceste corpuri care atarna din tavan, trebuie sa fie piese cat mai evidente si opulente.

Dormitorul dintr-o casa clasica cu etaj este cea mai intima incapere, asadar indiferent de ce piese alegem, vom pastra aceeasi alura clasica. Un pat cu tablie eleganta, niste noptiere din lemn masiv in culori neutre si chiar si niste decoratiuni fastuoase sunt o alegere inspirata.

Sa nu uitam nici de aceasta data de corpurile de iluminat care in functie de modelul ales, din gama premium, pot fi mai sofisticate sau mai simple. In fiecare incapere, sugestia specialistilor include si un parchet stratificat si rezistent, marca Kahrs.

Sfaturi de la designerii Nobili

Designerii din echipa Nobili Interior Design pot transforma cu usurinta orice banala incapere intr-una eleganta si de bun gust. Indiferent de fanteziile si viziunea clientilor, raspundem cu brio oricarei provocari pentru ca pasiunea si talentul ne ghideaza. Nu ezitati sa ne contactati daca va doriti o schimbare pentru casa dumneavoastra.