Piele Gri - Modele

Piele Gri - Grosime 0,9-1,4 mm. Dimensiune 4,8-5,7 mp/buc. Colectia de piele naturala disponibila in peste 30 de modele. Specificati in cererea de oferta colectia si codul de culoare ( Exp. Piele Linea culoare New Grey 675 - 11 mp ) Preturi disponibile La Cerere.

Pielea naturală gri poate adăuga un aspect elegant și contemporan oricărui interior. Această nuanță versatilă poate fi integrată într-o varietate de proiecte și designuri.

Piele Linea culoare New Grey 675
Piele Linea culoare Grigio 623
Piele Linea culoare Highway 670
Piele Linea culoare Misty 672
Piele Linea culoare Inox 671
Piele Linea culoare Iris 673
Piele Kairos culoare Ardesia 1713
Piele Kairos culoare Ematite 1721
Piele naturala pentru tapiterie canapele Prescott 204iron
Piele naturala pentru tapiterie canapele Prescott 206 smoke
Piele naturala pentru tapiterie canapele Prescott 211 grayshadow
Piele pentru tapiterie Prescott 210 graystone

Iată câteva caracteristici și avantaje ale utilizării pielii naturale de culoare gri pentru tapiterie:

Aspect modern: Pielea de culoare gri poate adăuga un aspect modern și sofisticat oricărui spațiu. Aceasta poate aduce o notă de eleganță și rafinament, în timp ce creează un aspect contemporan și la modă.

Versatilitate în design: Griul este o culoare neutra care se potrivește cu o varietate de scheme de culori. Poate fi combinat cu nuanțe de alb, negru, albastru sau chiar culori mai vibrante pentru a crea un contrast interesant și plăcut.

Durabilitate: Pielea de înaltă calitate este durabilă și rezistentă la uzură, ceea ce o face potrivită pentru utilizarea pe termen lung. În general, pielea naturală de calitate superioară este rezistentă la zgârieturi, decolorare și pete minore.

Ușor de întreținut: Pielea de calitate este relativ ușor de curățat și de întreținut. O simplă curățare cu o lavetă umedă sau un produs special pentru piele poate menține tapiteria într-o stare bună pentru o perioadă lungă de timp.

Confort și textură plăcută: Pielea naturală oferă o senzație plăcută la atingere și poate fi confortabilă pentru utilizare îndelungată. Textura sa fină și netedă poate adăuga o notă de lux și confort oricărui mobilier tapitat.

Stil versatil: Pielea de culoare gri poate fi folosită pentru o varietate de piese de mobilier, cum ar fi canapele, fotolii, scaune sau banchete. Aceasta poate completa stiluri de design interior moderne, contemporane sau chiar tradiționale, oferind un aspect echilibrat și elegant, inclusiv pentru unitati care ofera cazare pentru oaspeti.

Potrivita pentru diverse spatii: Pielea gri poate fi folosită cu succes într-o varietate de medii, inclusiv în spații de locuit, birouri sau chiar spații comerciale. Aspectul său sofisticat și neutru o face potrivită pentru diverse contexte și utilizări.

Asigurați-vă că alegeți piele de calitate superioară de la un furnizor de încredere pentru a vă asigura că beneficiați de toate avantajele pe termen lung ale pielii de culoare gri pentru mobilierul tapitat.

Înainte de a alege pielea pentru tapiterie, asigurați-vă că alegeți un furnizor de încredere și că înțelegeți necesitățile de întreținere pentru a vă bucura de aspectul și calitatea acesteia pentru mulți ani.