Tapiterii Piele Naturala Auto Colectia Le Mans - 30 Culori

Colectia Le Mans - 30 Culori

Pielea naturală disponibilă în colecția Le Mans este recomandată pentru durabilitatea, aspectul elegant și confortul pe care îl oferă. Piele nappa de bovina, usor corectata si cu granulatie naturala. Culori - 30. Grosime: 1,1 – 1,3 mm. Dimensiunea medie a fiecărei piei: 4,5 – 5,0 mp. Livram prin Curierat Rapid.

Colectia Le Mans este cunoscută pentru pielea de înaltă calitate recomandata pentru tapiteria auto. Pielea naturală utilizată în colecția Le Mans este adesea selectată pentru durabilitatea, aspectul elegant și confortul pe care îl oferă. Acest tip de piele poate adăuga o notă de lux și rafinament interiorului mașinii.

Iată câteva caracteristici și avantaje ale pielii naturale pentru tapiteria auto din colecția Le Mans:

Durabilitate: Pielea naturală de calitate superioară este durabilă și rezistentă la uzură, ceea ce o face potrivită pentru utilizarea pe termen lung în interiorul mașinii.

Estetică elegantă: Pielea naturală oferă un aspect elegant și sofisticat interiorului mașinii, adăugând o notă de lux și confort.

Respirabilitate: Pielea naturală permite o bună circulație a aerului, ceea ce poate contribui la menținerea unei temperaturi confortabile în mașină în diferite condiții meteorologice.

Confort: Suprafața moale și netedă a pielii naturale poate oferi un nivel ridicat de confort pasagerilor. Aceasta poate fi mai puțin susceptibilă de a provoca iritații sau disconfort în comparație cu alte materiale.

Ușor de curățat: Pielea naturală poate fi relativ ușor de întreținut și curățat în comparație cu alte materiale de tapiterie, în special atunci când este tratată corespunzător.

Rezistență la lumina soarelui: O piele de calitate superioară, cum ar fi cea utilizată în colecția Le Mans, este mai puțin probabil să se decoloreze sau să se deterioreze în urma expunerii la lumina soarelui sau a altor factori de mediu.

Variație de culori: Colectia Le Mans este disponibilă într-o varietate de culori și finisaje, ceea ce permite proprietarilor de mașini să aleagă o opțiune care se potrivește cu preferințele și stilul lor personal.

Design personalizat: Pielea naturală permite, de asemenea, posibilitatea de a crea un design interior personalizat pentru mașină, oferind proprietarilor o gamă largă de opțiuni de personalizare.

Când investiți în tapiteria auto din piele naturală, este important să urmați instrucțiunile de întreținere și curățare recomandate de producător pentru a menține aspectul și calitatea acesteia pe termen lung.

Model: Le Mans,
Material: piele naturala, piele bovina, piele colorata
Culoare: alb, crem, bej, maro, bordo, neagra, rosu, verde, gri,
Latime: 167
Inaltime: 1,1-1,3 mm
Adancime: 2,79 m
Greutate: 683 gr/mp
Compozitie: piele organica, piele vegetala, piele bovina, piele italiana,
.