Fete de masa evenimente nunta Vesuvio

O colectie de tesaturi din jacquard satinat pentru fabricarea de fete de masa si servete pentru restaurante si evenimente. Compozitie: 62% bumbac, 38% poliester. Putem confectiona fete de masa rotunde pentru evenimente sau nunta cu diametru de 330 cm pentru mese de 10 sau 12 persoane.

Fete de masa rotunde evenimente material bumbac Vesuvio, diametru 330 cm preturi (La cerere) lei/ buc fara tva. Pretul final este diferentiat in functie de culoarea materialului si cotele finale. Comanda minima 12-15 buc/culoare. O colectie de tesaturi din jacquard satinat pentru fabricarea de fete de masa si servete pentru restaurante si evenimente. Compozitie: 62% bumbac, 38% poliester.

Tesaturile Vesuvio pentru fete de masa restaurant au fost testate cu succes pentru rezistenta culorilor la spalarea in spalatorii; privind rezistenta vopsirii la lumina artificiala - testul a fost efectuat folosind o lampa cu arc de xenon. Tesaturile Vesuvio pentru fete de masa restaurant pot fi spalate la o temperatura de 60-70 ° C, albirea este permisa.

Gama de tesaturi pentru fete de masa Vesuvio este prezentata in modele clasice si geometrice pe latimea de 330 cm in culori diverse precum alb, ivoire, bej, crem, cafe latte, galben auriu, rosu, maron. Astfel putem confectiona fete de masa rotunde pentru evenimente sau nunta cu diametru de 330 cm pentru mese de 10 sau 12 persoane.