Blog Impermeabile Fete de masa teflonate pentru restaurantul tau

Fete de masa teflonate pentru restaurantul tau

Fetele de masă teflonate și șervețelele din materiale textile, ocupă un loc special printre accesoriile de amenajare a mesei, deoarece, pe lângă scopul lor pur utilitar, oferă mesei un aspect finisat, iar atunci când decorează o masă festivă, pot deveni chiar ele decorațiuni reale. Există o mare varietate de țesături din diferite compoziții, texturi și culori diferite, din care sunt confecționate fețele de masă şi şerveţelele.

Avantaje fete de masa teflonate

În fiecare an există tot mai multe țesături noi pentru fabricarea de articole de masă pentru restaurant şi cafenele, producătorii încercând să țină seama de cererile tot mai mari ale afacerii restaurantelor.

Materiale impermeabile fete de masa

O masă îmbrăcată cu materialele textile de calitate şi decorul interior, sunt primele lucruri pe care vizitatorii restaurantelor le văd prima dată, atunci când intra într-un restaurant sau o cafenea. Aspectul scrumos al mesei respinge vizitatorul, ceea ce crează o reputaţie proastă restaurantului sau cafenelei. De regulă în restaurant sunt sărbătorite evenimente romantice, întâlniri cu partenerii importanţi, nunţi, botezuri şi multe alte evenimente costisitoare de o importanţă specială. O masă curata şi ordonată, amenajata frumos cu şerveţele, fete de masa de calitate şi elemente decorative, atrag atenţia oaspeţilor. Principalele avantaje ale meselor din restaurant sau cafenea, sunt fetele de masa teflonate.

Alături de fețele de masă și șervețelele clasice din bumbac și damasc, restaurantele și cafenelele folosesc din ce în ce mai mult țesături care au proprietăți de respingere a murdăriei şi care le permit să fie folosite cât mai mult timp. Aceasta înseamnă că textilele sunt ușor de întreținut, adică ușor de spălat, de călcat, fără a pierde luminozitatea culorilor și păstrându-si dimensiunea și forma inițială. Aceste caracteristici sunt pe deplin deținute de fetele de masa din țesături acoperite cu teflon.

Practic nu absorb lichidele vărsate pe ele, resping murdăria și rămân respirabile. Învelișul de protecție din Teflon nu se vede că este aplicat pe suprafața țesăturii. Pur și simplu, țesătura pare ușor mătăsoasă și strălucitoare, iar cu spălături multiple nu își pierde proprietățile atractive. La spălare, desigur, este necesar să se respecte regimul de temperatură necesar, pentru a menține țesătura în stare excelentă.

Functii estetice fete de masa teflonate

Pe lângă avantajele practice ale țesăturilor acoperite cu teflon, fetele de masa teflonate au şi calități estetice. Fetele de masă și șervețele realizate din aceste țesături, se disting printr-o mare varietate de culori și texturi, ceea ce face posibilă alegerea opțiunii potrivite pentru orice interior.

Fetele de masa teflonate pot fi pur şi simplu simple şi netede sau pot avea un anumit model imprimat în ţesătura. De asemenea, la comandă, sunt oferite țesături în două sau trei tonuri, care pot fi aranjate în combinații armonioase de culori, cum ar fi, de exemplu, maro cu bej-argintiu, cafeniu cu violet sau alb lucios cu şervetele roz. O astfel de varietate oferă loc imaginației și ajută la crearea unui interior elegant și confortabil într-o cafenea sau un restaurant.

Cu fete de masa teflonate poţi proiecta mese în monocrom sau poţi utiliza combinaţii de culori, adică ţesăturile care se combină între ele prin culoare și textură. Poti utiliza, de exemplu, o fața de masă principală dintr-o țesătură simplă și un naperon, pentru partea superioară, care este mai mic, iar șervețelele pot fi confecționate dintr-o țesătură în două tonuri potrivite.

Naproane masa cu strat de teflon

Napronul poate fi o completare foarte convenabilă a fetei de masă principală. Pe lângă funcția pur decorativă, aceasta ajută la protejarea feței de masă principale.

O altă tendință în materie de design interior restaurante pentru fetele de masa teflonate, este utilizarea pieselor aranjate în moduri diferite deasupra feței de masă principale. Decorată în acest fel, masă arată foarte atractiv şi festiv.

Vorbind despre formă materialelor textile, nu putem să nu menționăm o alta forma interesanta pentru alegerea fetelor de masă. Acestea sunt fete de masa speciale cu forme rotunde. Au câștigat o mare popularitate și sunt din ce în ce mai răspândite. Este clar că există infinit de multe opțiuni pentru executarea lor, însă masele servite pe fete de masa teflonate, cu forma rotunda, vor adăuga un plus special imaginii restaurantului.