Blog Design Amenajare casa cu mansarda Sfatul specialistilor

Amenajare casa cu mansarda Sfatul specialistilor

Un stil clasic de design interior necesita un mobilier importat din Italia care sa inglobeze toate elementele esentiale ale acestui stil. Asadar, daca va doriti o zona de relaxare in stil clasic la mansarda, niste piese de mobilier albe sau crem pot oferi grandoare incaperii, marind vizual locul datorita cromaticii alese. Si daca mansarda este un loc intunecat, se pot adauga ferestre mai mari sau se pot implementa corpuri de iluminat care sa ofere o luminozitate mai puternica.

Proiect design pentru o casa stil clasic cu mansarda

Casele clasice cu mansarda sunt intodeauna proiecte captivante de amenajari interioare. Un astfel de spatiu iti permite sa alegi diverse stiluri de design interior, insa un stil clasic de decor ar fi ideal pentru cei care cauta acea nota distinctiva pentru zona de mansarda. Astfel de proiecte rezidentiale din fac parte din palmaresul firmei Nobili Interior Design, designerii si arhitectii ocupandu-se constant de astfel de proiecte.

Fie alegeti niste lustre clasice cu insertii de cristal sau chiar un candelabru aurit pentru acea nota clasica. Exista o gramada de solutii practice, pe care doar niste specialisti cu experienta in domeniu le pot implementa.

Dormitor amenajat la mansarda

Daca vreti sa transforrmati mansarda intr-un dormitor, designerii va incurajeaza sa optati pentru un pat matrimonial impunator cu o tablie capitonata si un dulap din lemn masiv, intr-o nuanta neutra. Functionalitatea acestei incaperi dintr-un proiect care implica o casa clasica cu mansarda din Bucuresti este primordiala.

Portofoliu design interior case amenajate cu mobilier italian

Daca va doriti de pilda un loc realment grandios, mobilierul incorporat intr-o astfel de camera se cere a fi la fel de impunator ca si stil. Insertii de sticla mata intr-un dulap sau in noptierele de langa, fotolii tapitate cu textile de lux reprezinta doar cateva sugestii care pot aduce acel iz grandios intr-o astfel de incapere. Nu va sfiiti sa alegeti cele mai bune materiale si finisaje, daca aveti un buget care va permite sa va extindeti.

Alegeti o pardoseala fie din piatra naturala, fie din lemn natural pentru mansarda si bineinteles alte astfel de materiale de prima mana. Pentru ca Nobili Interior Design recomanda doar producatori de prima clasa, satisfactia clientilor este garantata. Clientii sunt liberi sa isi exprima ideile, in timp ce specialistii se ocupa de partea de implementare.

Indiferent de cat de neobisnuite sunt ideile clientului, designerii se vor consulta cu clientii pe aceasta latura creativa cat si pe partea de costuri. Orice se poate realiza, daca si investitia este pe masura. Iar apeland la niste specialisti, ideile si solutiile aplicate pentru mansarda in stil clasic pot trece de la teorie la practica.

De ce sa aveti incredere in Nobili Interior Design?

Pentru ca aceasta firma specializata in design si amenajari interioare are deja o reputatie care ii precede si pentru ca talentul, motivatia si devotamentul pe care il depun in proiectele comerciale si rezidentiale ii recomanda pentru asta!

Mansarda de cele mai multe ori poate reprezenta oaza de liniste, acel loc in care ne regasim si putem cugeta. Nu renunta la amenjarea acestei incaperi si apeleaza la niste profesionisti care iti vin in ajutor. Un astfel de loc poate fi mai spatios in functie de cat permite spatiul, lucru care este mereu un plus, insa arhitectii nostri pot concepe si un spatiu intim si extrem de calduros ca si ambianta pentru mansarda casei.

.