Articol Lifestyle Tipuri de bonusuri fără depunere – tot ce trebuie să știi despre ele

Tipuri de bonusuri fără depunere – tot ce trebuie să știi despre ele

Cazinourile online au oferte foarte atractive sub formă de bonusuri. Scopul acestora este de a fideliza clienții existenți și de a crește numărul clienților noi. La modul general vorbind, toate platformele de gambling au promoții sub formă de bonusuri cu depunere și bonusuri fără depunere. Însă, fiecare cazino își construiește ofertele în stilul propriu ceea ce înseamnă că poți găsi nenumărate bonusuri sub diverse forme.

Unele dintre cele mai căutate bonusuri sunt cele fără depunere și pe bună dreptate din moment ce cazinoul nu îți cere să depui o anumită sumă de bani pentru a primi oferta promoțională. Aceste bonusuri se acordă atât la înregistrare, cât și după ce ai adunat ceva experiență de joc la cazinoul respectiv.

De cele mai multe ori, bonusurile fără depunere vin sub formă de rotiri gratuite la unele jocuri, dar și sub formă de bani. Citește mai departe pentru a afla toate informațiile necesare despre acest tip de bonusuri.

Play Money

Este un tip de bonus fără depunere prin care cazinoul oferă bani clienților pentru a juca. Cu alte cuvinte, Play Money înseamnă bani gratis pentru joc. O astfel de ofertă este binevenită mai ales pentru jucătorii noi, cu experiență puțină. Cu ajutorul Play Money, clienții se pot familiariza cu jocurile din portofoliul cazinourilor fără să cheltuiască propriii bani.

Nu îți imagina însă că este vorba despre sume mari de bani. Sunt oferite sume suficiente pentru câteva runde de joc și pariuri pentru a-ți face o părere despre jocurile de pe site și pentru a te obișnui cu ele.

Banii gratis se acordă de obicei la înregistrare, după ce jucătorul își validează contul. Dacă nu îți validezi contul, nu primești bonusul. Ce înseamnă însă validarea contului? Este o etapă firească pe care o parcurge orice client al cazinourilor online și presupune verificarea identității. Pentru aceasta, trebuie să trimiți o copie a cărții de identitate și/sau o factură din care să reiasă că locuiești la adresa respectivă. Operatorul de jocuri de noroc vede astfel că persoana respectivă are peste 18 ani și că nu a furat identitatea cuiva.

Mai rar, unele cazinouri oferă Play Money fără verificarea identității.

Un astfel de bonus vine la pachet și cu respectarea unor condiții. Astfel, dacă câștigi ca urmare a parierii bonusului, pentru a-ți putea retrage câștigurile trebuie să pariezi (să rulezi) de un anumit număr de ori valoarea bonusului. De asemenea, ai la dispoziție și un interval limitat de timp pentru a face rulajul. Condițiile de rulaj diferă de la un cazino la altul și le găsești atât la descrierea bonusului cât și la secțiunea Termeni și Condiții.

Partea bună este că banii primiți prin Play Money pot fi jucați la orice joc disponibil pe site-ul cazinoului. Un alt avantaj al acestui bonus fără depunere este că poți revendica atât Play Money cât și bonusul de bun venit. Este posibil însă ca nu toate cazinourile să aibă această politică de a oferi și bonusul de bun venit și banii gratis.

Rotiri Gratuite

Acesta este un bonus fără depunere foarte popular și după cum se subînțelege din denumirea sa, cazinoul oferă rotiri gratuite la jocuri de păcănele. Și acest tip de bonus se acordă, în general, la crearea contului de jucător.

Pentru a putea revendica rundele gratis, trebuie să îți faci cont de jucător și să îți validezi contul prin verificarea identității. Acest procedeu durează puțin, interesul cazinourilor fiind de a le oferi un răspuns cât mai prompt clienților pentru a putea intra rapid în joc. Fie vei fi contactat pe mail, fie prin telefon după ce actul trimis a fost verificat.

Partea bună a acestui bonus este că poți juca gratuit anumite sloturi fără să depui bani. Dacă ai noroc, te alegi și cu câștiguri după ce ai consumat rotirile gratis. Dezavantajul survine din limitarea rundelor gratuite la un singur joc, desemnat de către cazino. Chiar și așa, de cele mai multe ori, este vorba despre sloturi celebre, făcute de producători mari de jocuri, care sunt calitative din toate punctele de vedere.

Este bine să știi că și acest bonus are cerințe de rulaj. Nu vei putea transforma sumele câștigate în bani reali decât după ce ai rulat câștigul de un anumit număr de ori, stabilit de către cazino. Condițiile de rulaj sunt altele pentru fiecare cazino. Toate au însă un interval de timp stabilit în care poate fi rulată suma.

Cash Back

Acest tip de bonus este mai rar, apare la categoria Pariuri Sportive și nu prea îl vei găsi atunci când îți faci cont nou de jucător.

În ce constă acest bonus? Dacă ai jucat și ai pierdut o sumă de bani, cazinoul îți dă înapoi o parte din banii pierduți. Primești Cash Back la sume mari pierdute, ceea ce îți permite să intri din nou în joc și să ai șanse noi la câștig.

Așadar, Cash Back este oferit jucătorilor existenți, în anumite zile din săptămână sau în cadrul unor turnee. Urmărește promoțiile cazinourilor pentru a afla care sunt zilele în care este valabil acest bonus. Nu uita să citești și de data aceasta Termenii și Condițiile pentru a fi la curent cu toate informațiile despre Cash Back, specifice fiecărui cazino.

Concluzie

Iată că te poți bucura de joc și fără să depui bani în contul tău de jucător. Bonusurile fără depunere sunt oferte foarte bune de care este ideal să profiți. Te obișnuiești în acest fel cu jocurile acelui cazino, observi dacă îți plac anumite jocuri și ai șanse gratuite la câștig.

Mai multe articole