Articol Lifestyle Ce reprezintă cifra 7 în pariurile sportive

Ce reprezintă cifra 7 în pariurile sportive

Nu este nici un secret faptul că cifra 7 are o relevanţă mistică dar în acelaşi timp este întâlnită frecvent în viaţa de zi cu zi a fiecăruia dintre noi. Dumnezeu a făcut de pildă lumea în 7 zile, dar avem şi o planetă care conţine 7 continente şi tot 7 este numărul de culori din curcubeu.

Prin urmare specialiştii consideră că numărul 7 este asociat frecvent ca fiind un număr care aduce noroc tocmai datorită acestor asocieri de pozitivism amintite mai devreme. Nu există deci dovezi concrete care să stabilească faptul că numărul 7 este unul norocos, dar dacă consideri că acesta îţi aduce noroc, atunci aşa o să se şi întâmple.

Numerologia cifrei 7

Deja considerată o adevărată ştiinţă, numerologia declară numărul 7 ca fiind numărul divinaţii. Şi tot numerologia dă şi explicaţia acestei asocieri, numărul 7 este compus din cifra 3 şi 4, prima cifră aducând aminte de trinitate şi a doua făcând referire la cele 4 puncte cardinale ale pământului.

Este deci posibil ca 7777 să fie asociat ca simbol norocos prin prisma acestei explicaţii şi să fie în această manieră asimilat de oameni din cele mai vechi timpuri. Şi să nu uităm faptul că numărul 7 în sens strict matematic este un număr prim, care se divide numai cu el însuşi, aşa că iată încă o explicaţie plauzibilă a misticismului de care se înconjoară şi astăzi acest număr.

Însuşi Pitagora îl credita la rândul lui cu o putere mistică, asociind numărul 7 cu cele 7 note muzicale prezente în scara muzicală. Şi trebuie să amintim aici şi de cele 7 virtuţi sau cele 7 minuni ale lumii, care nu fac decât să confirme prezenţa acestui număr în toate aspectele importante ale dezvoltării umanităţii.

Semnificatie-cifra-7

Ce înseamnă cifra 7?

În numerologie cifra 7 este asociată perfecţiunii fizice cât şi spirituale, fiind considerată o cifră completă. Şi persoanele care au cifra destinului 7 sunt considerate la rândul lor oameni spirituali, aflaţi dintotdeauna în căutarea adevărului existenţial.

Dar în aceeaşi măsură latura spirituală a omului se completează de minune în numerologie cu latura reală, pământească. Pentru că 7 este un număr prim persoanelor cărora li se atribuie cifra de destin 7 sunt analitice, pun deci preţ pe informare şi sunt considerate a fi persoane cu picioarele pe pământ.

Bine ancoraţi în realitate, persoanele definite de cifra 7 au cel mai adesea un intelect superior, mereu aflat într-o continuă cercetare şi cunoaştere. Şi tocmai datorită acestei sete nesfârşită de cunoaştere, aceste persoane tind să devină singuratice în căutările lor.

Tocmai de aceea acestora li se asociază o vulnerabilitate puternică, acceptând cu greu alte adevăruri decât cele trecute prin prisma propriului intelect. Este foarte clar că cifra 7 este o cifră plină de mister, dar aduce ea oare norocul de care pariorii au nevoie? Vom încerca să lămurim acest lucru mai jos, deci continuă să ne urmăreşti cu atenţie.

Mit sau realitate

În industria jocurilor de noroc este loc din belşug pentru amulete şi simboluri norocoase. Majoritatea jucătorilor care au înclinaţii către jocurile de noroc recunosc că înainte de fiecare pariu se asigură că au asupra lor amuleta norocoasă şi de abia după se lansează în pariuri.

Şi la fel de clar este şi faptul că jucătorii de păcănele caută cu predilecţie sloturile unde îşi face apariţia cât mai des cifra 7. Prin urmare nu o să vezi vreun cazino fizic sau online care să nu aducă în faţa jucătorilor cât mai multe jocuri cu acest simbol.

Şi atunci, faptul că cifra 7 este considerată norocoasă este în final mit sau realitate? Hai să abordăm acest subiect aducând în discuţie câştigul înregistrat de un jucător care a ales aparate sau pariuri care să cuprindă cifra 7.

În cazul în care succesul obţinut este unul considerabil, mitul conform căruia cifra 7 este una norocoasă a devenit brusc realitate. Şi dacă întrebi un astfel de jucător de intenţiile sale viitoare te vei convinge că va insista de fiecare dată să joace sloturi sau jocuri unde cifra 7 este cât mai prezentă.

Indiferent de cifra norocoasă, fii responsabil!

Dar este cazul să ne referim şi la partea mai puţin plăcută a lucrurilor, cea în care un jucător nu face decât să suporte pierderi financiare. Şi indiferent de jocul pe care îl alege acesta constată că acestea nu încetează să apară, adâncindu-se mereu în pierderi după pierderi.

Ei bine, un astfel de jucător în niciun caz nu considera numărul 7 norocos, aşa că se îndreaptă cu paşi repezi în a îmbrăţişa ideea că are în faţă un simplu mit. Şi chiar dacă va înregistra vreun câştig ulterior va rămâne întotdeauna în minte cu pierderile suferite, persistând în aceeaşi idee de mit.

Poţi să blamezi un asemenea jucător? În nici un caz, pentru că în jocurile de noroc până la urmă doar norocul face cu adevărat legea. Ai trăit cu certitudine experienţa conform căreia de abia ce ai selectat un joc şi un câştig mare ţi-a şi intrat în contul de jucător.

În acest caz numărul 7 şi-a făcut datoria şi ţi-a împlinit aşteptările. Îl consideri deci un număr norocos şi de el îţi vei aminti de fiecare dată când te vei gândi la mărimea câştigului obţinut. Dar în egală măsură tot la el te vei gândi şi atunci când nu ai parte nici măcar de un gram de noroc.

Haide să clarificăm atunci împreună, numărul 7 este mit sau realitate pentru jucătorii de cazino? Credem că şi tu înclini către concluzia noastră şi anume că în jocurile de noroc totul ţine nu de simboluri magice sau numere norocoase ci mai ales de norocul pe care îl ai de la mama natură. Câştigi, cifra 7 şi-a făcut datoria, pierzi, nu vei mai avea această idee. Totul ţine în fond de percepţia jucătorului.

Concluzie

Este foarte clar că cifra 7 are o încărcătură mistică pe care nu poţi să o treci uşor cu vederea mai ales dacă eşti jucător de cazino. Indiferent dacă consideri acest simbol norocos sau îl poziţionezi la capătul opus, în jocurile de noroc doar acesta din urmă dictează victoria sau înfrângerea. Joacă responsabil, ai grijă la bugetul de joc şi în mod sigur nu vei depinde de influenţa acestui număr!