Fete de masa teflonate - Fete de masa restaurant

Realizam la comanda din materiale speciale fete de masa teflonate pentru restaurante si evenimente la preturi de producator. Fete de masa rotunde impermeabile din bumbac teflonat rezistent la murdarie cu diametru de 300-350 cm.

Fete de masa teflonata anti pata pentru pizzerii sau restaurante. Pentru alte cote decat cele prezentate va rugam sa ne transmiteti e-mail.

CITESTE TOT

Bumbac teflonat

Confectionam la comanda fete de masa rotunde din bumbac albe, damasc satinat teflonate pentru restaurante si evenimente nunti. Suntem direct producator de fete de masa teflonate rotunde pentru evenimente, nunta la preturi de la 72 lei, bucata.

Damasc satinat

Livram fete de masa rotunde teflonate rezistente la murdarie din damasc si bumbac teflonat pentru restaurante, hotel, pizzerie, bistro in Braila, Tulcea, Craiova, Sibiu, Satu Mare, Turnu Severin, Tg Jiu, Petrosani, Botosani, Focsani, Giurgiu, Galati, Iasi, Suceava, Bucuresti, Brasov, Constanta, Ploiesti, Buzau, Ramnicu Valcea, Prahova, Cluj Napoca, Oradea, Timisoara, Baia Mare, Targu Mures.

Fete de masa rotunde

Fata de masa teflonata pret Fete de masa bumbac teflonat Fete de masa impermeabile
Fete de masa rotunde teflonate Fete de masa teflonate pret Fete de masa rezistente la pete
Fete de masa teflonate Fete de masa teflonate restaurant Fete de masa damasc teflonat
Fete de masa teflonate nunta Fete de masa teflonate de vanzare Fete de masa teflonate evenimente

Confectionam fete de masa teflonate

Fata de masa teflonata pentru restaurant Fete de masa bumbac teflonat pentru restaurant Fete de masa impermeabile pentru restaurant
Fete de masa rotunde pentru restaurant Fete de masa teflonate pentru bistro Fete de masa rezistente la pete pentru pizzerie
Fete de masa teflonate pentru horeca Fete de masa pentru restaurant Fete de masa damasc teflonat pentru hotel
Fete de masa teflonate pentru nunta Fete de masa teflonate pentru evenimente Fete de masa teflonate la comanda

Fete de masa Horeca