Blog Mobila Alege mobilierul italian pentru locuinta ta - Dormitoare clasice

Alege mobilierul italian pentru locuinta ta - Dormitoare clasice

Ai decis să îți amenajezi locuința, și nu știi prea bine ce stil să alegi. Toate sunt frumoase și te faci să visezi cu ochii deschiși, dar dacă vrei ceva cu adevărat special, avem pentru tine o sugestie: stilul italian, sau toscan cum i se mai zice.Un look aparte pentru casa ta!

Dacă vreodată ți-ai petrecut concediul în Italia, în mare cam știi despre ce este vorba atunci când vorbim despre mobilier în stil italian. Și, fără îndoială că ai fost cucerit de acest stil aparte. Indiferent care este piesa de mobilier care compune acest stil, ai parte de un look aparte, pe care nu știi să-l descrii în cuvinte, dar parcă vorbește pentru sufletul tău.

Romantism pur, cu mobilier în stil italian

Dacă ești genul romantic, atunci cu siguranță casa ta va fi perfectă dacă alegi mobilier în stil italian. Și dacă vrei piese autentice, de calitate superioară, nu este nevoie să faci comandă tocmai în Italia pentru a-ți vedea visul cu ochii. Acum, cu Nobili Design, poți aduce o fărâmă din Italia chiar la tine acasă. Fie că alegi notele clasice, sau cele romantic, cu reliefuri și finisaje realizate manual, totul va fi perfect pentru dormitorul tău. Vrei un living care să fie ”wow”? E perfect, iar armonia formelor pieselor de mobilier, la care se adaugă atenția la detalii pentru un stil autentic, nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Simplu sau fastuos?

Preferi simplu sau fastuos? Nicio problemă, totul se rezolvă cu ajutorul pieselor de mobilier de la Mobila Italia Nobili Design. Fierul și lemnul se îmbină perfect, iar detaliile sunt oferite de finisajele aparte. Culorile folosite sunt calde, dar și unele care amintesc de pământ. Auriu stins, Sienna Arsă, bronz, maro, chiar și negru, toate sunt în armonie.

Modern sau tradițional

Atunci când spui mobilier în stil italian, atunci știi deja că nu poți vorbi doar de modern sau de tradițional. Stilul italian presupune o ”colaborare”, o simbioză perfectă între cele două, iar rezultatul obținut este cu adevărat unul aparte. În plus, totul este într-o armonie cromatică așa cum poate nu te-ai fi așteptat. Fără îndoială că stilul italian nu este unul ușor de obținut, dar ajutorul echipei de designeri, nu trebuie să-ți mai faci griji de unde vei cumpăra piesele de mobilier, canapele sau fotolii din piele naturala care să compună camera ta perfectă. Toate sunt aici, sunt autentice, și te așteaptă pe tine să le descoperi.

Accesorii mobila dormitor clasic

O locuință amenajată cu mobilier clasic italian nu este însă completă dacă nu ții cont și de accesorii, cele care fac cu adevărat diferența. Tavanul casetat nu trebuie să lipsească, covoarele ”aruncate” doar pentru a oferi un plus de confort, ramele speciale ale oglinzilor sau tablourilor, ceva mai mult auriu: în tapiserii sau în obiectele de decorațiuni. Dacă este posibil, completează aerul aparte al locuinței cu candelabre din cristal de Murano și/sau obiecte din cristal sau sticlă.

Accente clasice de lux

Ceva obiecte din fier forjat, sau unele accente metalice pot face adevărate minuni. Poți oferi puțin din stilul tradițional specific Italiei cu niște lămpi și grille de perete din metal. Toți cunoscuții tăi vor rămâne impresionați de ceea ce ai reușit să faci, și le va veni greu să creadă cât de simplu a fost totul.

Ceramica oferă un plus de stil

Pentru că este vorba despre o cameră sau o locuință care să îți aducă Italia mai aproape, nu trebuie să uiți de ceramică sau teracotă. Atunci când ai în minte stilul italian, ceramic este chiar obligatorie, pentru că se regăsește în casele mediteraneene tradiționale. O poți folosi în casa ta prin cât mai multe vase, cărora le poți găsi numeroase întrebuințări. Iar finalul, da… finalul va fi unul grandios!

Mobila Italia Nobili Design furnizează mobila dormitoare originale din Italia de la zeci de producători: Francesco Pasi, Cantori, Avenanti, Mobitema și alții. Puteți cumpăra un set de dormitor italian în configurația propusă sau puteți comanda articole individuale de pe site-ul nostru.